spanduk
spanduk
spanduk1
X
X

Pausahaan
Propil

Diajar deuiGO

Danyang Boris OPTICAL CO., LTD mangrupakeun salah sahiji pabrik lénsa optik profésional di Cina.Eta geus fokus kana lénsa Filed pikeun leuwih ti 20 taun saprak 2000. Pausahaan ieu lokasina di Danyang, basis produksi pangbadagna lénsa Résin di Cina.Ieu nyertakeun wewengkon nepi ka 12000 méter pasagi.Boris Optical khusus dina lensa résin sareng R&D, produksi sareng penjualan.

UtamaProduk

Sadaya lénsa didamel tina bahan anu paling disatujuan tina CR-39, Polycarbonate, MR-8, MR-7, KR, jsb.

NahaPilih Kami

  • Parabot Canggih
  • ISO
  • Service Sampurna

Pausahaan urang invested beurat ti luar negeri pikeun ngawanohkeun equipments canggih, sarta kami boga kapasitas produksi kalawan kaluaran taunan ngeunaan 10.000.000 pasang lenses résin.Urang tiasa nyayogikeun koleksi lénsa saham pinuh ku 1.49 1.56 1.60 1.67 1.71 1.74, nyertakeun desain Visi Tunggal, Bifocal sareng Progresif, sadaya lénsa didamel tina bahan anu paling disatujuan tina CR-39, Polikarbonat, MR-8, MR- 7, KR, jsb ogé kalawan runtuyan lénsa RX husus.

Ngajamin unggal hambalan tina prosés digawé kaluar sampurna, ku taat ka manajemén ilmiah nurutkeun standar ISO;Mastikeun yén pangiriman timely, kualitas dipercaya, manajemén kiridit, integritas jasa, sarta sampurna nyugemakeun;Nyadiakeun jasa premium kami ka unggal klien.

Pausahaan urang nawarkeun rentang pinuh ti pre-jualan ka layanan sanggeus-jualan, ti ngembangkeun produk pikeun Inok pamakéan pangropéa, dumasar kana kakuatan teknis kuat, kinerja produk unggulan, harga lumrah tur jasa sampurna, urang bakal neruskeun ngamekarkeun, nyadiakeun produk sareng jasa kualitas luhur, sareng ngamajukeun kerjasama anu langgeng sareng para nasabah, pamekaran umum sareng nyiptakeun masa depan anu langkung saé.

Imah1

Urangkakuatan

  • Taun Pangalaman
    20

    Taun Pangalaman

    Fokus kana lénsa Filed leuwih ti 20 taun.
  • Méter pasagi
    12000

    Méter pasagi

    Ruang wangunan nepi ka 12000 méter pasagi.
  • Juta Pasangan
    10

    Juta Pasangan

    urang boga kapasitas produksi kalawan kaluaran taunan ngeunaan 10.000.000 pasang lenses résin.
  • Nagara-nagara
    50

    Nagara-nagara

    Pikeun ayeuna mah, produk urang geus diékspor ka 50 nagara.

ProsésAliran

  • 1-kapang
    Aliran
    1-kapang
  • 2-suntik
    Aliran
    2-suntik
  • 3-solidifying
    Aliran
    3-solidifying
  • 4-beberesih
    Aliran
    4-beberesih
  • 5-teuas-palapis
    Aliran
    5-teuas-palapis
  • 6-multi-palapis
    Aliran
    6-multi-palapis
  • 7-HMC-inspeksi
    Aliran
    7-HMC-inspeksi
  • 8-otomatis-packing
    Aliran
    8-otomatis-packing
  • 9-panyimpenan
    Aliran
    9-panyimpenan

Pananyaan

Pikeun inquiries ngeunaan produk urang atanapi pricelist, mangga tinggalkeun email anjeun ka kami sarta kami bakal di kabaran dina 24 jam.

Pananya Ayeuna

panganyarnawartos & blog

nempo leuwih
  • Pangalusna Visi-1

    Gelar Minimum Visi Pangalusna Dina Resép

    Visi ngawengku loba aspék, kayaning acuity visual, visi warna, visi stereoscopic, sarta visi formulir.Ayeuna, vario ...
    maca deui
  • Bingkai Kacamata

    Awas Dina Milih Pigura Kacamata Oversized

    Kiwari, beuki loba jalma ngora ngarasa yén maké kacamata pigura oversized bisa nyieun beungeut maranéhanana leuwih leutik, nu ...
    maca deui
  • Mikro-Lénsa

    Naon Dupi Multi-Point Micro-Lenses?

    Definisi Sinyal Defocus "Defocus" mangrupikeun sinyal eupan balik visual anu penting anu tiasa ngarobih pola pertumbuhan d...
    maca deui