list_banner

produk

  • 1.56 Poto warni HMC lénsa optik

    1.56 Poto warni HMC lénsa optik

    Lénsa Photochromic, ogé katelah "lensa fotosensitif".Nurutkeun kana prinsip réaksi malik interconversion lampu-warna, lénsa bisa gancang darken handapeun irradiation cahaya jeung sinar ultraviolét, meungpeuk lampu kuat sarta nyerep sinar ultraviolét, sarta nyerep cahaya katempo neutrally;nalika balik deui ka tempat anu poék, éta tiasa gancang mulangkeun kaayaan anu teu warnaan sareng transparan, mastikeun lénsa transmisi.Ku alatan éta, lénsa photochromic cocog pikeun pamakéan indoor jeung outdoor pikeun nyegah karuksakan panon tina cahya panonpoé, sinar ultraviolét jeung sorotan.

  • 1.56 FSV Poto Gray HMC lenses optik

    1.56 FSV Poto Gray HMC lenses optik

    Lensa Photochromic henteu ngan ukur ngabenerkeun visi, tapi ogé nolak kalolobaan karusakan panon tina sinar UV.Seueur panyakit panon, sapertos degenerasi macular anu aya hubunganana sareng umur, pterygium, katarak pikun sareng panyakit panon sanésna langsung aya hubunganana sareng radiasi sinar ultraviolét, ku kituna lénsa photochromic tiasa ngajagi panon dugi ka tingkat anu tangtu.

    Lensa Photochromic bisa nyaluyukeun transmitansi cahaya ngaliwatan discoloration tina lénsa, ku kituna panon manusa bisa adaptasi jeung parobahan cahaya ambient, ngurangan kacapean visual jeung ngajaga panon.