list_banner

produk

  • 1.56 Bifocal Datar luhur / Babak Top / Blended HMC lenses optik

    1.56 Bifocal Datar luhur / Babak Top / Blended HMC lenses optik

    Lensa Bifocals mangrupakeun lénsa tontonan anu ngandung duanana zona koreksi sarta utamana dipaké pikeun koreksi presbyopia.Wewengkon dimana bifocals ngabenerkeun visi jauh disebut wewengkon visi jauh, jeung wewengkon nu corrects deukeut wewengkon visi disebut deukeut visi jeung aréa bacaan.Biasana wewengkon nu jauh leuwih gedé, ku kituna disebut ogé irisan utama, sarta wewengkon nu deukeut leuwih leutik disebut irisan sub.