list_banner

produk

  • 1,59 pc Blue Cut Photochromic Gray HMC lénsa optik

    1,59 pc Blue Cut Photochromic Gray HMC lénsa optik

    Urang sadayana terang yén lénsa maénkeun peran anu penting dina sapasang gelas anu cocog, janten nalika milih lénsa, urang kedah ngadamel pilihan dumasar kana padamelan urang, kabutuhan hirup sareng lingkungan kerja.Salaku conto, mahasiswa, supir, dokter, sareng sajabana, jalma sapertos kitu ngagaduhan syarat visual anu luhur pikeun warna sareng jarak.

    Ku alatan éta, nalika milih lénsa, lénsa teu warnaan sareng transparan kedah langkung dipikaresep.