list_banner

produk

  • 1.61 Spin Photochromic Gray HMC lénsa optik

    1.61 Spin Photochromic Gray HMC lénsa optik

    Spin palapis robah lénsa: Spin palapis robah robah lénsa adopts téhnologi robah spin, nu lengkep subverts téhnologi robah dasar saméméhna.Dibandingkeun sareng transformasi dasar, éta seragam sareng teu aya warna latar;Dibandingkeun sareng metode parobihan pilem tradisional, éta langkung saé tibatan metode soaking.Cairan ngarobah warna sareng cair hardening disimpen dina prosés anu béda, anu henteu ngan ukur ngajamin adhesion cairan anu ngarobah warna, pinuh ngajaga tegangan ngarobah warna na, tapi ogé ngalaksanakeun pangaruh fiksasi hardening sareng nguatkeun karasa.Kalawan téhnologi palapis spin ganda-lapisan jeung perlindungan hardening, kualitas prosés ieu greatly ningkat.Kaunggulan: robah warna gancang jeung seragam.Teu diwatesan ku bahan, sarta sagala permukaan aspheric biasa, 1,56, 1,61, 1,67, 1,74, jeung sajabana bisa diolah jadi lénsa pilem-ngarobah.Aya leuwih variétas, sarta pamakéna boga leuwih pilihan.