list_banner

produk

  • 1.59 Photochromic Gray HMC lénsa optik

    1.59 Photochromic Gray HMC lénsa optik

    PC, kimiawi katelah polycarbonate, mangrupa plastik rékayasa ramah lingkungan.Fitur bahan PC: beurat hampang, kakuatan dampak tinggi, karasa tinggi, indéks réfraksi tinggi, sipat mékanis alus, thermoplasticity alus, kinerja insulasi listrik alus, euweuh polusi ka lingkungan jeung kaunggulan sejenna.PC ieu loba dipaké dina Cdvcddvd disc, suku cadang mobil, fixtures cahaya jeung alat-alat, kaca Windows dina industri transportasi, panerapan éléktronik, perawatan médis, komunikasi optik, manufaktur lénsa panon jeung loba industri lianna.