list_banner

Tentang Kami

Saha Urang

Danyang Boris Optical Co., Ltd. nyaéta salah sahiji pabrik lénsa optik profésional di Cina.Eta geus fokus kana lénsa Filed pikeun leuwih ti 20 taun saprak 2000. Pausahaan ieu lokasina di Danyang, basis produksi pangbadagna lénsa Résin di Cina.Ieu nyertakeun wewengkon nepi ka 12000 méter pasagi.Boris Optical khusus dina lensa résin sareng R&D, produksi sareng penjualan.

Naon Urang Laksanakeun

ngalakukeun

Kalawan loba equipments canggih invested ti luar nagari, urang boga kapasitas produksi kalawan kaluaran taunan ngeunaan 10.000.000 pasang lenses résin.Urang tiasa nyadiakeun koleksi lénsa stock pinuh ku 1.49 1.56 1.60 1.67 1.71 1.74, ngawengku desain Visi Tunggal, Bifocal na Progressive.Sadaya lénsa didamel tina bahan anu paling disatujuan tina CR-39, Polycarbonate, MR-8, MR-7, KR, jsb. Oge sareng séri lénsa RX khusus.

Dimana Urang Ékspor

Pikeun ayeuna mah, produk urang geus diékspor ka 50 nagara, kaasup AS, Britania Raya, Jérman, Perancis, Polandia, Turki, Kolombia, Peru, Chili, Brazil jeung saterusna.Kami hoyong ngawangun hubungan bisnis sareng anjeun.Boris Optical boga tujuan pikeun ngalayanan perusahaan anjeun!

EKSPOR

Naon Urang Jangji

Manajemén

Ngajamin unggal hambalan tina prosés digawé kaluar sampurna, ku taat ka manajemén ilmiah nurutkeun standar ISO.

Iman

Mastikeun pangiriman timely, kualitas dipercaya, manajemén kiridit, integritas jasa jeung sampurna nyugemakeun.

Kualitas

Nyadiakeun jasa premium kami ka unggal klien.

Naon Urang Percaya

We percayaBORISOPTICAL mangrupikeun pilihan pangsaéna anjeun.

Urang keukeuh tumuwuh nepi ka konsumén jeung nyadiakeun rupa-rupa rojongan.

Kami devoted kana cultivating partnerships sustainable pikeun mawa nilai nyata jeung kabagjaan ka jalma anu ngagunakeun produk jeung jasa urang.

Naon Urang Service

Pausahaan kami nawiskeun rentang pinuh ti pra-penjualan ka jasa saatos-jualan, tina pamekaran produk pikeun ngaudit panggunaan pangropéa;

Dumasar kakuatan teknis kuat, kinerja produk unggulan, harga lumrah jeung layanan sampurna,

Urang bakal terus ngamekarkeun, nyadiakeun produk jeung jasa kualitas luhur, jeung ngamajukeun gawé babarengan langgeng jeung konsumén urang, pangwangunan umum jeung nyieun hiji mangsa nu bakal datang leuwih alus.

Pananyaan

Mun anjeun kabetot dina salah sahiji produk urang atawa hoyong ngabahas hiji urutan custom, mangga ngarasa Luncat ngahubungan kami.