list_banner

produk

  • 1.59 Blue Cut PC Progressive Photochromic Gray HMC lenses optik

    1.59 Blue Cut PC Progressive Photochromic Gray HMC lenses optik

    Nu disebut lénsa fungsional nujul kana kacamata husus nu bisa mawa ciri nguntungkeun tangtu panon jalma husus dina lingkungan husus sarta tahapan, sarta bisa ngarobah rarasaan visual jeung nyieun garis tetempoan leuwih nyaman, jelas tur lemes.

    Lensa-ngarobah warna: ngungudag rasa fashion, cocog pikeun myopia, hyperopia, astigmatism, sarta hayang ngagem kacamata dina waktos anu sareng.Lensa pinuh warna Hanchuang robih warna gancang di jero ruangan sareng di luar, nolak sinar UV sareng biru, ngan saukur henteu tiis teuing!

  • 1.56 Blue cut Progressive Photochromic Gray HMC lenses optik

    1.56 Blue cut Progressive Photochromic Gray HMC lenses optik

    Kacamata multifokal progresif diciptakeun 61 taun ka pengker.Kacamata multifokal ngarengsekeun masalah yén jalma tengah-yuswa sareng manula peryogi cahaya anu béda pikeun ningali objék dina jarak anu béda-béda sareng kedah sering-sering ngarobih gelas.Sapasang kacamata bisa ningali jauh, fancy, ogé bisa ningali deukeut.Nyocogkeun kacamata multifokal mangrupikeun proyék sistematis, anu ngabutuhkeun téknologi langkung seueur tibatan anu cocog sareng kacamata monokal.Optometrists teu ngan kudu ngarti optometry, tapi ogé kudu ngarti produk, processing, adjustment pigura eunteung, pangukuran beungeut ngabengkokkeun, maju Angle, jarak panon, jarak murid, jangkungna murid, itungan shift puseur, layanan purna jual, jero. pamahaman prinsip multi-fokus, kaunggulan jeung kalemahan, jeung saterusna.Ngan hiji ahli komprehensif komprehensif bisa mertimbangkeun pikeun konsumén, dina urutan pikeun cocog kacamata multi-fokus katuhu.

  • 1,59 PC Blue cut Bifocal Invisible Photochromic Gray HMC lenses optik

    1,59 PC Blue cut Bifocal Invisible Photochromic Gray HMC lenses optik

    Sakumaha ngaranna nunjukkeun, eunteung bifocal boga dua luminositas.Sacara umum, éta dipaké pikeun nempo jarak, kayaning nyetir na leumpang;Di handap ieu pikeun ningali luminositas deukeut, ningali deukeut, kayaning maca, maén handphone jeung saterusna.Nalika lénsa bifocal nembé kaluar, éta leres-leres dianggap salaku Injil myopia + presbyopia, ngaleungitkeun kasulitan sering milih sareng ngagem, tapi sakumaha anu dianggo ku jalma, kapendak yén kakurangan lénsa bifokal ogé seueur.

  • 1.56 Blue Cut Bifocal Datar Top Photochromic Gray HMC lenses optik

    1.56 Blue Cut Bifocal Datar Top Photochromic Gray HMC lenses optik

    Kacamata-ngarobah warna bisa ngarobah warna jeung lampu, kayaning coklat atawa tinta dina lampu kuat outdoor, sarta transparan dina jero rohangan, bisa maénkeun peran pelindung dina panon, utamana dina pencegahan radiasi ultraviolét jeung nyaring lampu bulao nyaeta tina pitulung hébat.

    Pikeun jalma kalawan myopia anu kudu maké kacamata pikeun kaluar, kacasoca ngarobah warna bisa ngahemat beungbeurat ngaganti kacamata rabun jeung kacamata, sarta ogé bisa ngajawab masalah yén sababaraha awéwé teu gampang mawa sababaraha gelas tanpa kantong.

  • 1,59 pc Blue Cut Photochromic Gray HMC lénsa optik

    1,59 pc Blue Cut Photochromic Gray HMC lénsa optik

    Urang sadayana terang yén lénsa maénkeun peran anu penting dina sapasang gelas anu cocog, janten nalika milih lénsa, urang kedah ngadamel pilihan dumasar kana padamelan urang, kabutuhan hirup sareng lingkungan kerja.Salaku conto, mahasiswa, supir, dokter, sareng sajabana, jalma sapertos kitu ngagaduhan syarat visual anu luhur pikeun warna sareng jarak.

    Ku alatan éta, nalika milih lénsa, lénsa teu warnaan sareng transparan kedah langkung dipikaresep.

  • 1.74 Blue Cut Spin Photochromic Gray HMC lénsa optik

    1.74 Blue Cut Spin Photochromic Gray HMC lénsa optik

    Lénsa résin nyaéta lénsa anu dibentuk ku sintésis kimia sareng ngagosok nganggo résin salaku bahan baku.lénsa résin boga kaunggulan atra, beurat na hampang, maké leuwih nyaman;Bréh, lénsa résin boga résistansi dampak kuat tur teu rapuh tur aman;Dina waktu nu sarua, lénsa résin ogé ngabogaan transmisi cahaya alus;Salaku tambahan, lénsa résin gampang diolah deui pikeun nyumponan kabutuhan khusus.Tungtungna, gandeng ku inovasi sarta perbaikan prosés palapis, lénsa résin ogé boga résistansi maké alus, ngarah geus jadi mainstream of lenses di pasar.

  • 1.71 Blue Cut Spin Photochromic Gray HMC lénsa optik

    1.71 Blue Cut Spin Photochromic Gray HMC lénsa optik

    Kualitas substrat nangtukeun daya tahan lénsa sareng réliabilitas palapis.substrat alus jelas tur caang, lila pamakéan sarta henteu gampang konéng;Jeung sababaraha lenses teu dipaké pikeun lila dina konéng, atawa malah palapis off.Lensa alus tanpa goresan, goresan, beungeut buluan, pitting, lénsa serong pikeun minuhan observasi cahaya, finish pisan tinggi.Teu aya titik, batu, belang, gelembung, retakan di jero lensa, sareng cahayana caang.

    Nu leuwih luhur indéks réfraktif, nu thinner lénsa, jeung nu leuwih luhur hargana.

  • 1.67 Blue cut Spin Photochromic Gray HMC lénsa optik

    1.67 Blue cut Spin Photochromic Gray HMC lénsa optik

    lensa alus, bahan mangrupa konci

    Bahan tina sapasang lénsa maénkeun peran anu penting dina transmitansi, daya tahan sareng nomer Abbe (pola katumbiri dina permukaan lensa).Éta tiasa ngalaksanakeun panalungtikan sareng pamekaran anu jero ngeunaan bahan, kalayan kualitas anu tiasa dikontrol sareng kinerja anu saé.

    lapisan pilem, sangkan lénsa gampang mun teu ngagem

    Lapisan pilem lénsa anu saé tiasa masihan lénsa kinerja anu langkung saé, henteu ngan ukur kinerja optik sapertos transmitansi parantos ningkat pisan, karasana, résistansi ngagem, daya tahan bakal ningkat pisan.

  • 1.61 Blue Cut Spin Photochromic Gray HMC lénsa optik

    1.61 Blue Cut Spin Photochromic Gray HMC lénsa optik

    Résin mangrupa hidrokarbon (hidrokarbon) exudate tina tutuwuhan, utamana conifers, hargana pikeun struktur kimia husus lianna.Résin bisa dibagi jadi dua rupa résin alam jeung résin sintétik, sarta lénsa résin nyaéta lénsa dibentuk ku sintésis kimiawi jeung polishing kalawan résin salaku bahan baku.lénsa résin boga kaunggulan atra, beurat na hampang, maké leuwih nyaman;Bréh, lénsa résin boga résistansi dampak kuat tur teu rapuh tur aman;Dina waktu nu sarua, lénsa résin ogé ngabogaan transmisi cahaya alus;Salaku tambahan, lénsa résin gampang diolah deui pikeun nyumponan kabutuhan khusus.Tungtungna, gandeng ku inovasi sarta perbaikan prosés palapis, lénsa résin ogé boga résistansi maké alus, ngarah geus jadi mainstream of lenses di pasar.

  • 1.56 Blue Cut Photochromic Gray HMC lénsa optik

    1.56 Blue Cut Photochromic Gray HMC lénsa optik

    Lensa mangrupakeun bahan transparan kalayan hiji atawa leuwih permukaan melengkung dijieunna tina bahan optik kayaning kaca atawa résin.Saatos polishing, éta mindeng dirakit kana gelas jeung pigura kaca pikeun ngabenerkeun visi pamaké sarta ménta widang jelas visi.

    Ketebalan lénsa utamana gumantung kana indéks réfraktif jeung darajat lénsa.Lénsa rabun anu ipis di tengah jeung kandel sabudeureun edges, sedengkeun lénsa hyperopic sabalikna.Biasana nu leuwih luhur gelar, nu kandel lénsa;Nu leuwih luhur indéks réfraktif, nu thinner lénsa