list_banner

produk

  • 1.59 PC Bifocal Invisible Blue Cut HMC lénsa optik

    1.59 PC Bifocal Invisible Blue Cut HMC lénsa optik

    Lénsa bifokal atanapi lénsa bifokal nyaéta lénsa anu ngandung dua daérah koréksi dina waktos anu sami sareng dianggo pikeun ngabenerkeun presbiopia.Wewengkon tebih dilereskeun ku lensa bifocal disebut wewengkon tebih, sarta wewengkon deukeut disebut wewengkon deukeut jeung aréa bacaan.Biasana wewengkon distal téh gedé, ku kituna disebut ogé film utama, sarta wewengkon proksimal leutik, jadi disebut sub-film.