list_banner

produk

  • 1.59 PC Progressive Photochromic Gray HMC lénsa optik

    1.59 PC Progressive Photochromic Gray HMC lénsa optik

    Lénsa-ngarobah warna dumasar kana prinsip tautométri photochromatic malik, lénsa bisa gancang darken handapeun lampu kuat sarta sinar ultraviolét, meungpeuk lampu kuat sarta nyerep sinar ultraviolét;Saatos balik deui ka poék, lénsa gancang mulangkeun kaayaan teu warnaan sareng transparan pikeun mastikeun transmisi lénsa.Ku alatan éta, lénsa ngarobah warna pisan cocog pikeun duanana pamakéan indoor na outdoor, utamana dina lingkungan outdoor pikeun nyegah lampu kuat, ultraviolét, sorotan jeung karuksakan séjén kana panon, cocog pikeun outdoor langkung, panon sénsitip kana stimulasi lampu, ngurangan kacapean panon. .Sanggeus maké kacamata ngarobah warna, anjeun bakal nempo leuwih alami jeung comfortably dina cahaya kuat, ulah gerakan compensatory kayaning squinting, sarta ngurangan kacapean panon jeung otot sabudeureun panon.