list_banner

produk

  • 1.59 PC Bifocal Invisible Photochromic Gray HMC lénsa optik

    1.59 PC Bifocal Invisible Photochromic Gray HMC lénsa optik

    Ayeuna, aya dua rupa bahan lénsa dina pasaran, hiji bahan kaca, nu séjén bahan résin.Bahan résin dibagi kana CR-39 sareng polycarbonate (bahan PC).

    Lénsa bifokal atanapi lénsa bifokal nyaéta lénsa anu ngandung dua daérah koréksi dina waktos anu sami sareng dianggo pikeun ngabenerkeun presbiopia.Wewengkon tebih dilereskeun ku lensa bifocal disebut wewengkon tebih, sarta wewengkon deukeut disebut wewengkon deukeut jeung aréa bacaan.Biasana wewengkon distal téh gedé, ku kituna disebut ogé film utama, sarta wewengkon proksimal leutik, jadi disebut sub-film.