list_banner

produk

1.74 Spin Photochromic Gray HMC lénsa optik

Katerangan pondok:

Kauntungannana lénsa-ngarobah warna nyaéta yén dina lingkungan cahya panonpoé outdoor, lénsa laun-laun robah warna ka warna abu, sarta sanggeus balik ka kamar ti lingkungan ultraviolét sarta laun balik deui ka warnaan, éta solves kasulitan maké kacamata keur myopia, sarta ngahontal sapasang indoor na outdoor.


Rincian produk

Tag produk

1

Rincian produksi

Tempat Asal: Jiangsu Ngaran Brand: BORIS
Jumlah modél: Lensa Photochromic Bahan lénsa: SR-55
Pangaruh Visi: Visi Tunggal pilem palapis: HC / HMC / SHMC
Warna lénsa: Bodas (jero rohangan) Warna palapis: Héjo/Biru
Indéks: 1.74 Gravitasi husus: 1.47
Sertifikasi: CE / ISO9001 Nilai Abbe: 32
Diameter: 75/70/65mm Desain: Asperical

Lensa ngarobah warna boga sistem sensing otomatis, nu otomatis bisa ngarobah warna nurutkeun bédana antara lampu indoor jeung outdoor, sarta speed pisan gancang.Ieu sacara efektif tiasa ngajagi panon urang tina invasi sinar ultraviolét, tapi ogé tiasa ngahindarkeun masalah hilap nganggo kacamata.

2

Lensa robahan spin dirawat sacara khusus dina prosés palapis lénsa.Contona, pamakéan sanyawa spiropyran dina beungeut lénsa pikeun palapis spin-speed tinggi, nurutkeun inténsitas cahaya jeung ultraviolét, ngagunakeun struktur molekul tina lawang sabalikna sorangan jeung nutup pikeun ngahontal ngaliwatan atawa meungpeuk pangaruh cahaya. .

3

Produksi bubuka

4

Hiji lénsa buleud boga busur dina hiji sisi, sedengkeun lénsa aspherical sagemblengna datar.Sacara umum, lénsa aspheric gaduh ujung anu langkung ipis sareng hasil pencitraan anu langkung saé, khususna kusabab gambar médan visual periferal bakal kirang cacad.Utamana peuting, lampu jenis ieu scatters hadé tur leuwih cocog pikeun jalma anu nyetir pisan.Sareng paningkatan épék visual ogé bakal ngajantenkeun pasien damel sareng hirup dina rupa-rupa lingkungan, perasaan kaayaan visi bakal langkung saé.Ku alatan éta, lénsa aspheric umumna leuwih mahal batan lénsa buleud, tapi maranéhna bisa mawa éfék visual leuwih jelas, utamana pikeun objék sabudeureun.

Prosés produk

Prosés Produksi

Video produk


  • saméméhna:
  • Teras:

  • produkkategori