list_banner

produk

  • 1.74 Blue Cut Spin Photochromic Gray HMC lénsa optik

    1.74 Blue Cut Spin Photochromic Gray HMC lénsa optik

    Lénsa résin nyaéta lénsa anu dibentuk ku sintésis kimia sareng ngagosok nganggo résin salaku bahan baku.lénsa résin boga kaunggulan atra, beurat na hampang, maké leuwih nyaman;Bréh, lénsa résin boga résistansi dampak kuat tur teu rapuh tur aman;Dina waktu nu sarua, lénsa résin ogé ngabogaan transmisi cahaya alus;Salaku tambahan, lénsa résin gampang diolah deui pikeun nyumponan kabutuhan khusus.Tungtungna, gandeng ku inovasi sarta perbaikan prosés palapis, lénsa résin ogé boga résistansi maké alus, ngarah geus jadi mainstream of lenses di pasar.