list_banner

produk

  • 1,59 PC Blue cut Bifocal Invisible Photochromic Gray HMC lenses optik

    1,59 PC Blue cut Bifocal Invisible Photochromic Gray HMC lenses optik

    Sakumaha ngaranna nunjukkeun, eunteung bifocal boga dua luminositas.Sacara umum, éta dipaké pikeun nempo jarak, kayaning nyetir na leumpang;Di handap ieu pikeun ningali luminositas deukeut, ningali deukeut, kayaning maca, maén handphone jeung saterusna.Nalika lénsa bifocal nembé kaluar, éta leres-leres dianggap salaku Injil myopia + presbyopia, ngaleungitkeun kasulitan sering milih sareng ngagem, tapi sakumaha anu dianggo ku jalma, kapendak yén kakurangan lénsa bifokal ogé seueur.