list_banner

produk

1.56 FSV Poto Gray HMC lenses optik

Katerangan pondok:

Lensa Photochromic henteu ngan ukur ngabenerkeun visi, tapi ogé nolak kalolobaan karusakan panon tina sinar UV.Seueur panyakit panon, sapertos degenerasi macular anu aya hubunganana sareng umur, pterygium, katarak pikun sareng panyakit panon sanésna langsung aya hubunganana sareng radiasi sinar ultraviolét, ku kituna lénsa photochromic tiasa ngajagi panon dugi ka tingkat anu tangtu.

Lensa Photochromic bisa nyaluyukeun transmitansi cahaya ngaliwatan discoloration tina lénsa, ku kituna panon manusa bisa adaptasi jeung parobahan cahaya ambient, ngurangan kacapean visual jeung ngajaga panon.


Rincian produk

Tag produk

详情图1

Rincian produksi

Tempat Asal: Jiangsu Ngaran Brand: BORIS
Jumlah modél: Lensa Photochromic Bahan lénsa: SR-55
Pangaruh Visi: Visi Tunggal pilem palapis: HC / HMC / SHMC
Warna lénsa: Bodas (jero rohangan) Warna palapis: Héjo/Biru
Indéks: 1.56 Gravitasi husus: 1.26
Sertifikasi: CE / ISO9001 Nilai Abbe: 38
Diameter: 75/70/65mm Desain: Asperical
详情图2

Naon prinsipnapotokromiklénsa?Kanyataanna, misteri tinalénsa photochromicperenahna dina kaca lénsa, nu ngagunakeun kaca husus disebut "photochromic" kaca.Dina prosés produksi, kayaning pérak klorida, pérak australia, jeung sajabana, nu sacara koléktif disebut halida pérak, tangtosna, aya ogé jumlah leutik katalis tambaga oksida, ku kituna lenses tontonan bisa lemes tina tinta. warna jeung lampu, sarta warna bakal jadi beuki torek, nu darker warna salaku lampu jadi caang, ieu magic halida pérak.Pérak halida bisa terurai sarta ngagabungkeun endlessly, jadi gelas ngarobah warna bisa dipaké sepanjang waktos.Tiasa kacamata ngarobah warna bener ngajaga panon?Jawabanna tangtos enya, kacamata anu ngarobah warna henteu ngan ukur tiasa poék sareng caang kalayan intensitas cahaya, bari ogé nyerep sinar ultraviolét anu ngabahayakeun pikeun panon manusa..

Produksi bubuka

Naon jenis lénsa photochromic anu saé?

Hayu urang ngobrol tina dua prinsip lénsa photochromic: téknologi ngarobah warna sareng indéks panyalindungan.

Henteu masalah dimana anjeun aya, anjeun peryogi panangtayungan panonpoé, sareng karusakan anu akumulasi tina paparan jangka panjang sinar UV henteu tiasa dibalikeun deui.

Bahaya cahaya anu sanés nyaéta sorotan.Dina cuaca cerah, utamana dina usum panas, sorotan teu ngan mangaruhan kajelasan visual jalma, tapi ogé ngabalukarkeun kacapean visual.

Hasilna, Boris ngaluncurkeun generasi anyar lénsa photochromic palapis spin.

详情图3

Robah warna gancang:

Dibandingkeun jeung liannalénsa photochromic, uranglénsa photochromicboga speed ngarobah warna gancang sarta respon gancang ka lingkungan.Ti jero rohangan ka luar, lensa bakal gancang luntur sareng balik deui ka jelas sareng transparan, langkung gancang luntur tibatanbatur.

Kinerja robah warna stabil:

Dina kaayaan anu sami, nalika suhu naék, warna napotokromiklénsa bakal laun jadi torek;sabalikna, nalika suhu nurun, étapotokromiklensa bakal laun jadi darker.Ku alatan éta, discoloration nu torek dina usum panas jeung darker dina usum tiis.

详情图4
详情图5

Lénsa kami kirang sénsitip kana suhu, sareng gaduh prestasi anu stabil naha éta dina suhu luhur atanapi suhu rendah, mastikeun yén kualitas lensa konsisten dina suhu sareng iklim anu béda.

Indéks panyalindungan luhur:

Lénsa kami gaduh kamampuan unggul pikeun nolak sinar ultraviolét, tiasa nyaring kalolobaan UVA sareng UVB, sareng ningkatkeun kamampuan panyalindungan panon manusa.

Ku alatan éta, maké lénsa photochromic pisan mangpaat tina sudut pandang kaséhatan panon.Sanajan kitu, maké kacamata robah warna ogé kudu digabungkeun jeung kaperluan sabenerna maranéhanana sarta skenario pamakéan.Ieu bakal ngamaksimalkeun kauntungan.

详情图6

Prosés produk

Prosés Produksi

Video produk


  • saméméhna:
  • Teras: