list_banner

produk

1.56 Bifocal Blue Cut HMC lénsa optik

Katerangan pondok:

Sakumaha ngaranna nunjukkeun, eunteung bifocal boga dua luminositas.Sacara umum, éta dipaké pikeun nempo jarak, kayaning nyetir na leumpang;Di handap ieu pikeun ningali luminositas deukeut, ningali deukeut, kayaning maca, maén handphone jeung saterusna.Nalika lénsa bifocal nembé kaluar, éta leres-leres dianggap salaku warta anu hadé pikeun jalma anu myopia + presbyopia, anu ngaleungitkeun masalah sering milih sareng ngagem.

Potongan lensa bifocal ngaleungitkeun masalah myopia sareng presbycusis sering milih sareng ngagem, tingali jauh sareng caket tiasa ningali jelas, hargana ogé langkung mirah.


Rincian produk

Tag produk

1

Rincian produksi

Tempat Asal: Jiangsu Ngaran Brand: BORIS
Jumlah modél: Lensa potong biru Bahan lénsa: Nk-55
Pangaruh Visi: Lensa bifokal pilem palapis: HC / HMC / SHMC
Warna lénsa: Bodas (jero rohangan) Warna palapis: Héjo/Biru
Indéks: 1.56 Gravitasi husus: 1.28
Sertifikasi: CE / ISO9001 Nilai Abbe: 35
Diameter: 70/28 mm Desain: Aspherical

Bifocals cocog pisan pikeun manula.Nalika jalma umurna kira-kira 45 taun, panonna sepuh sareng kamampuan pikeun nyaluyukeunana ngirangan, janten aranjeunna kedah nganggo dua gelas anu béda pikeun ningali anu caket sareng jauh.Saatos nganggo lénsa bifocal, aranjeunna tiasa ngabéréskeun masalah ieu ku ngan ukur nganggo hiji gelas.

prod_02
prod1_02

Cahaya ganda nyaéta nalika anjeun gaduh dua dioptri anu béda dina lensa anu sami, dua diopter
Hal ieu disebarkeun di wewengkon béda tina lensa.Wewengkon pikeun nempo jauh disebut wewengkon telophotomic, anu perenahna di bagean luhur lensa.Wewengkon anu biasa katingali caket disebut daérah rabun jauh sareng perenahna di satengah handap lensa.

Produksi bubuka

Kacamata anti biru nyaéta sajenis kacamata anu tiasa nyegah cahaya biru tina ngaganggu panon.Kacamata lampu anti biru khusus tiasa sacara efektif ngasingkeun sinar ultraviolét sareng radiasi sareng nyaring lampu biru.Éta cocog pikeun dianggo nalika ningali komputer atanapi TV atanapi telepon sélulér.Panon biasa cocog pikeun kaluar, ngalakukeun PR jeung maca.

5

Prosés produk

Prosés Produksi

Video produk


  • saméméhna:
  • Teras:

  • produkkategori