list_banner

produk

1.61 Spin Photochromic Gray HMC lénsa optik

Katerangan pondok:

Spin palapis robah lénsa: Spin palapis robah robah lénsa adopts téhnologi robah spin, nu lengkep subverts téhnologi robah dasar saméméhna.Dibandingkeun sareng transformasi dasar, éta seragam sareng teu aya warna latar;Dibandingkeun sareng metode parobihan pilem tradisional, éta langkung saé tibatan metode soaking.Cairan ngarobah warna sareng cair hardening disimpen dina prosés anu béda, anu henteu ngan ukur ngajamin adhesion cairan anu ngarobah warna, pinuh ngajaga tegangan ngarobah warna na, tapi ogé ngalaksanakeun pangaruh fiksasi hardening sareng nguatkeun karasa.Kalawan téhnologi palapis spin ganda-lapisan jeung perlindungan hardening, kualitas prosés ieu greatly ningkat.Kaunggulan: robah warna gancang jeung seragam.Teu diwatesan ku bahan, sarta sagala permukaan aspheric biasa, 1,56, 1,61, 1,67, 1,74, jeung sajabana bisa diolah jadi lénsa pilem-ngarobah.Aya leuwih variétas, sarta pamakéna boga leuwih pilihan.


Rincian produk

Tag produk

1

Rincian produksi

Tempat Asal: Jiangsu Ngaran Brand: BORIS
Jumlah modél: Lensa Photochromic Bahan lénsa: SR-55
Pangaruh Visi: Visi Tunggal pilem palapis: HC / HMC / SHMC
Warna lénsa: Bodas (jero rohangan) Warna palapis: Héjo/Biru
Indéks: 1.61 Gravitasi husus: 1.30
Sertifikasi: CE / ISO9001 Nilai Abbe: 41
Diameter: 75/70/65mm Desain: Asperical
2

Prinsip produksi lénsa ngarobah warna dasar:

Bahan kimia pérak halida ditambahkeun kana bahan baku (substrat) pikeun nyieun lénsa, sarta réaksi ionik pérak halida dipaké pikeun terurai jadi pérak jeung halogén dina stimulasi cahaya kuat, nu ngajadikeun lénsa warna.Nalika lampu jadi lemah, éta digabungkeun jadi halida pérak jeung warna jadi torek.

Prinsip produksi lénsa ngarobah warna spin:

Perlakuan khusus dilaksanakeun dina prosés palapis lénsa, sanyawa ieu dipaké pikeun spin palapis dina beungeut lénsa dina speed tinggi, sarta pangaruh ngalirkeun atawa blocking lampu ieu direalisasikeun ku lawang sabalikna jeung nutup tina struktur molekul sorangan. nurutkeun inténsitas cahaya jeung sinar ultraviolét.

 

3

Produksi bubuka

Faktor discoloration perlu decomposed, diserep tur polymerized, sarta efisiensi discoloration low sarta speed discoloration slow.
Faktor Photochromic tinamuterrobah boga photoresponsiveness hadé tur robah warna ka warna gancang.

5
4

Prosés produk

Prosés Produksi

Video produk


  • saméméhna:
  • Teras:

  • produkkategori