list_banner

produk

  • 1.56 Lensa optik HMC Porgressive

    1.56 Lensa optik HMC Porgressive

    Lénsa progresif nyaéta lénsa panjangna multi-fokal, béda ti kacamata maca tradisional jeung kacamata maca bifocal.Lénsa progresif henteu gaduh kacapean bola panon anu kedah terus-terusan nyaluyukeun panjang fokus nalika nganggo panjang bifocal, sareng henteu aya garis anu jelas antara dua panjang fokus.garis demarkasi.Éta nyaman mun teu ngagem tur boga penampilan geulis, sarta laun geus jadi pilihan pangalusna pikeun jalma kalawan presbyopia.