list_banner

produk

  • 1.71 Visi Tunggal HMC lénsa optik

    1.71 Visi Tunggal HMC lénsa optik

    1.71 lénsa Ngaran lengkep 1.71 réfraktif lénsa indéks, kalawan indéks réfraktif tinggi, transmittance tinggi, ciri angka Abbe tinggi, dina kasus gelar myopia sarua, nyata bisa ngurangan ketebalan tina lénsa, ngurangan kualitas lénsa, dina sarua. waktos, sangkan lénsa leuwih murni tur caang, teu gampang disperse sisikian katumbiri.Hal ieu kapanggih yén nambahkeun résin sulfida siklik kana bahan lénsa bisa ningkatkeun indéks réfraktif tina lénsa, tapi teuing résin sulfida siklik bakal ngakibatkeun ngurangan transmittance lampu na cracking bahan.Ku persis ngadalikeun eusi résin walirang ring dina résin 1.71KR, lénsa 1.71 ngahontal indéks réfraktif tinggi jeung nomer abbe bari mastikeun transmittance cahaya alus, dispersi lemah sareng visi jelas.

  • 1.56 Visi Tunggal HMC

    1.56 Visi Tunggal HMC

    Lensa, lénsa disebut oge puseur eunteung, nyaeta puseur lukisan sanggeus ningkatna, cocog pikeun clamping dina pigura eunteung, ku kituna disebut puseur eunteung.Bentukna tiasa horisontal, nangtung, mangrupikeun pamasangan anu saderhana.

    Klasifikasi: Lénsa tiasa dibagi kana opat jinis ieu dumasar kana bahan anu béda:

    lénsa résin husus lénsa spasi lénsa kaca lénsa

  • 1.49 Tunggal Visi UC

    1.49 Tunggal Visi UC

    Indéks réfraktif lénsa, 1.49, 1.56, 1.60, 1.67, 1.71, 1.74 dina tanda luhur lénsa ngarujuk kana indéks réfraktif lénsa.Pikeun kacamata myopic, nu leuwih luhur indéks réfraktif lénsa, nu thinner ujung lénsa, dina premis yén parameter séjén anu sarua.

  • Lensa Kacamata CR39

    Lensa Kacamata CR39

    Kacamata mangrupikeun salah sahiji produk perawatan visi pikeun nyegah karusakan panon manusa disababkeun ku sinar panonpoé anu kuat.Kalayan paningkatan bahan sareng tingkat budaya masarakat, kacamata tiasa dianggo salaku asesoris khusus pikeun kageulisan atanapi gaya pribadi.

  • 1,74 MR-174 FSV High Index HMC lenses optik

    1,74 MR-174 FSV High Index HMC lenses optik

    Sacara umum, nalika urang ngobrol ngeunaan indéks lénsa résin, éta ti 1.49 - 1.56 - 1.61 - 1.67 - 1.71 - 1.74.Janten kakuatan anu sami, 1.74 mangrupikeun ipis, langkung luhur kakuatan, langkung écés pangaruhna.

  • 1.67 MR-7 FSV High Index HMC lenses optik

    1.67 MR-7 FSV High Index HMC lenses optik

    1.67 lénsa indéks biasana mibanda dua rupa bahan, bahan MR-7 jeung bahan MR-10.

    Tapi bahan MR-7 mangrupikeun bahan anu langkung seueur dianggo sareng paling dikenal tibatan bahan MR-10.

  • 1.61 MR-8 FSV High Index HMC lenses optik

    1.61 MR-8 FSV High Index HMC lenses optik

    lénsa indéks 1.61 biasana misahkeun dua rupa, lénsa 1.61 MR-8 sareng lénsa akrilik 1.61.

    1.61 MR-8 lénsa bakal leuwih nyaman mun maké, kusabab nilai Abbe na alus: 41.

  • 1.59 Polycarbonate HMC lénsa optik

    1.59 Polycarbonate HMC lénsa optik

    Lénsa résin umum nyaéta bahan padet termal, nyaéta, bahan baku cair, sareng lénsa padet kabentuk saatos pemanasan.Lénsa PC, ogé katelah "lénsa angkasa", "lénsa kosmik", sacara kimia disebut polycarbonate, nyaéta bahan termoplastik.

  • 1.56 Bifocal Datar luhur / Babak Top / Blended HMC lenses optik

    1.56 Bifocal Datar luhur / Babak Top / Blended HMC lenses optik

    Lensa Bifocals mangrupakeun lénsa tontonan anu ngandung duanana zona koreksi sarta utamana dipaké pikeun koreksi presbyopia.Wewengkon dimana bifocals ngabenerkeun visi jauh disebut wewengkon visi jauh, jeung wewengkon nu corrects deukeut wewengkon visi disebut deukeut visi jeung aréa bacaan.Biasana wewengkon nu jauh leuwih gedé, ku kituna disebut ogé irisan utama, sarta wewengkon nu deukeut leuwih leutik disebut irisan sub.

  • 1.56 Lensa optik HMC Porgressive

    1.56 Lensa optik HMC Porgressive

    Lénsa progresif nyaéta lénsa panjangna multi-fokal, béda ti kacamata maca tradisional jeung kacamata maca bifocal.Lénsa progresif henteu gaduh kacapean bola panon anu kedah terus-terusan nyaluyukeun panjang fokus nalika nganggo panjang bifocal, sareng henteu aya garis anu jelas antara dua panjang fokus.garis demarkasi.Éta nyaman mun teu ngagem tur boga penampilan geulis, sarta laun geus jadi pilihan pangalusna pikeun jalma kalawan presbyopia.