list_banner

produk

  • 1.59 PC Bifocal Invisible Photochromic Gray HMC lénsa optik

    1.59 PC Bifocal Invisible Photochromic Gray HMC lénsa optik

    Ayeuna, aya dua rupa bahan lénsa dina pasaran, hiji bahan kaca, nu séjén bahan résin.Bahan résin dibagi kana CR-39 sareng polycarbonate (bahan PC).

    Lénsa bifokal atanapi lénsa bifokal nyaéta lénsa anu ngandung dua daérah koréksi dina waktos anu sami sareng dianggo pikeun ngabenerkeun presbiopia.Wewengkon tebih dilereskeun ku lensa bifocal disebut wewengkon tebih, sarta wewengkon deukeut disebut wewengkon deukeut jeung aréa bacaan.Biasana wewengkon distal téh gedé, ku kituna disebut ogé film utama, sarta wewengkon proksimal leutik, jadi disebut sub-film.

  • 1.56 Poto Semi Réngsé lénsa Optik abu-abu

    1.56 Poto Semi Réngsé lénsa Optik abu-abu

    Lénsa kaca tina lénsa ngarobah warna ngandung jumlah nu tangtu pérak klorida, sensitizer jeung tambaga.Dina kaayaan cahaya gelombang pondok, éta bisa decomposed kana atom pérak jeung atom klorin.Atom klorin teu warnaan sareng atom pérak diwarnaan.Konsentrasi atom pérak bisa ngabentuk kaayaan koloid, nu urang tingali salaku discoloration lénsa.The kuat cahya panonpoé, beuki atom pérak dipisahkeun, lénsa bakal darker.The lemah cahya panonpoé, atom pérak pangsaeutikna dipisahkeun, lénsa bakal torek.Henteu aya sinar panonpoé langsung di rohangan, janten lénsa janten teu warnaan.

  • 1.56 Semi Rengse Blue cut Progressive poto abu lénsa optik

    1.56 Semi Rengse Blue cut Progressive poto abu lénsa optik

    Résin nyaéta zat kimia anu mibanda struktur fénolik.Lénsa résin beurat hampang, résistansi suhu luhur, résistansi dampak henteu gampang rusak, rusak ogé teu aya ujung sareng juru, aman, sacara efektif tiasa meungpeuk sinar ultraviolét, lénsa résin ogé mangrupikeun jinis kacamata pikeun jalma myopia ayeuna.

  • 1.56 Semi Réngsé Progressive poto abu lénsa optik

    1.56 Semi Réngsé Progressive poto abu lénsa optik

    Indéks réfraktif lénsa langkung luhur, lénsa anu langkung ipis, langkung ageung dénsitas, karasa sareng langkung saé, sabalikna, indéks réfraktif langkung handap, langkung kandel lénsa, dénsitas anu langkung alit, teu karasa ogé goréng, kaca umum karasa tinggi, jadi indéks réfraktif umumna kira-kira 1.7, sarta réfraksi karasa pilem téh poorer, indéks réfraktif relatif low, réfraksi sapotong dina pasaran kiwari mangrupa indéks réfraktif paling umum 1.499 atawa leuwih, rada hadé nyaéta versi ultra-ipis, nu boga indéks réfraktif sabudeureun 1,56 sarta ogé dipaké paling.

  • 1.56 Semi Réngsé Blue Cut lénsa optik Porgressive

    1.56 Semi Réngsé Blue Cut lénsa optik Porgressive

    Kacamata multifokal gaduh saluran pondok sareng saluran panjang.Pilihan saluran penting.Sacara umum, urang nimbang-nimbang heula milih saluran anu pondok, sabab saluran anu pondok bakal ngagaduhan lapangan anu langkung ageung, anu saluyu sareng gaya hirup jalma anu sering ningali telepon sélulérna.Beda antara panon relatif badag, panon tina kamampuhan rotasi low jalma, ogé cocog pikeun saluran pondok.Upami konsumen nganggo multi-fokus pertama kalina, gaduh paménta jarak sedeng, sareng tambihanna kawilang luhur, teras saluran panjang tiasa dianggap.

  • 1.56 Semi Réngsé Blue Cut Bifocal Poto lénsa optik abu

    1.56 Semi Réngsé Blue Cut Bifocal Poto lénsa optik abu

    Dina cahaya panonpoe, warna lénsa janten langkung poék sareng pancaran cahaya turun nalika disinari ku sinar ultraviolét sareng gelombang pondok.Dina lénsa jero rohangan atawa poék, transmitansi cahaya ningkat, diudar deui ka caang.Photochromism of lénsa otomatis tur malik.Kacamata-ngarobah warna bisa nyaluyukeun transmittance ngaliwatan robah warna ka warna lénsa, ku kituna panon manusa bisa adaptasi jeung parobahan cahaya lingkungan, ngurangan kacapean visual, sarta ngajaga panon.

  • 1.56 Semi Réngsé Bifocal Photo lénsa optik abu

    1.56 Semi Réngsé Bifocal Photo lénsa optik abu

    Sacara umum, kacamata myopia anu robih warna henteu ngan ukur tiasa masihan genah sareng kageulisan tapi ogé tiasa sacara efektif nolak sinar ultraviolét sareng sorotan, tiasa ngajaga panon, alesan pikeun robih warna nyaéta nalika lénsa didamel, éta dicampur sareng zat anu sénsitip cahaya. , kayaning pérak klorida, pérak halida (sacara koléktif katelah pérak halida), sarta sajumlah leutik katalis tambaga oksida.Iraha waé pérak halida dicaangan ku cahaya anu kuat, cahayana bakal terurai sareng janten seueur partikel pérak hideung anu merata dina lensa.Ku alatan éta, lénsa bakal kaciri taram sarta ngahalangan jalanna cahaya.Dina waktu ieu, lénsa bakal jadi warna, nu ogé bisa nyegah cahaya pikeun ngahontal tujuan ngajaga panon.

  • 1.56 Semi Réngsé Blue Cut lénsa optik Bifocal

    1.56 Semi Réngsé Blue Cut lénsa optik Bifocal

    Lénsa bifokal atanapi lénsa bifokal nyaéta lénsa anu ngandung dua daérah koréksi dina waktos anu sami sareng dianggo pikeun ngabenerkeun presbiopia.Wewengkon tebih dilereskeun ku lensa bifocal disebut wewengkon tebih, sarta wewengkon deukeut disebut wewengkon deukeut jeung aréa bacaan.Biasana wewengkon distal téh gedé, ku kituna disebut ogé film utama, sarta wewengkon proksimal leutik, jadi disebut sub-film.

  • 1.56 Semi Rengse Blue cut poto abu lénsa optik

    1.56 Semi Rengse Blue cut poto abu lénsa optik

    Lénsa anu ngarobah warna jadi poék nalika panonpoe caang.Nalika cahayana luntur, janten caang deui.Ieu mungkin sabab kristal halida pérak nuju dianggo.

    Dina kaayaan normal, éta ngajaga lénsa sampurna transparan.Nalika kakeunaan sinar panonpoé, pérak dina kristal dipisahkeun, sareng pérak bébas ngabentuk agrégat leutik di jero lensa.Agrégat pérak leutik ieu henteu teratur, gumpalan panyambung anu teu tiasa ngirimkeun cahaya tapi nyerepna, janten janten poék lensa.Lamun cahayana lemah, kristal reformasi jeung lénsa balik deui ka kaayaan caang.

  • 1.56 Lenses Optik Visi Tunggal Semi Réngsé

    1.56 Lenses Optik Visi Tunggal Semi Réngsé

    Lensa tina gelas semi-réngsé dipaké pikeun ngadagoan processing.Pigura anu béda datang sareng lénsa anu béda, anu kedah digosok sareng disaluyukeun sateuacan pas kana pigura.

  • 1.59 Blue Cut PC Progressive Photochromic Gray HMC lenses optik

    1.59 Blue Cut PC Progressive Photochromic Gray HMC lenses optik

    Nu disebut lénsa fungsional nujul kana kacamata husus nu bisa mawa ciri nguntungkeun tangtu panon jalma husus dina lingkungan husus sarta tahapan, sarta bisa ngarobah rarasaan visual jeung nyieun garis tetempoan leuwih nyaman, jelas tur lemes.

    Lensa-ngarobah warna: ngungudag rasa fashion, cocog pikeun myopia, hyperopia, astigmatism, sarta hayang ngagem kacamata dina waktos anu sareng.Lensa pinuh warna Hanchuang robih warna gancang di jero ruangan sareng di luar, nolak sinar UV sareng biru, ngan saukur henteu tiis teuing!

  • 1.56 Blue cut Progressive Photochromic Gray HMC lenses optik

    1.56 Blue cut Progressive Photochromic Gray HMC lenses optik

    Kacamata multifokal progresif diciptakeun 61 taun ka pengker.Kacamata multifokal ngarengsekeun masalah yén jalma tengah-yuswa sareng manula peryogi cahaya anu béda pikeun ningali objék dina jarak anu béda-béda sareng kedah sering-sering ngarobih gelas.Sapasang kacamata bisa ningali jauh, fancy, ogé bisa ningali deukeut.Nyocogkeun kacamata multifokal mangrupikeun proyék sistematis, anu ngabutuhkeun téknologi langkung seueur tibatan anu cocog sareng kacamata monokal.Optometrists teu ngan kudu ngarti optometry, tapi ogé kudu ngarti produk, processing, adjustment pigura eunteung, pangukuran beungeut ngabengkokkeun, maju Angle, jarak panon, jarak murid, jangkungna murid, itungan shift puseur, layanan purna jual, jero. pamahaman prinsip multi-fokus, kaunggulan jeung kalemahan, jeung saterusna.Ngan hiji ahli komprehensif komprehensif bisa mertimbangkeun pikeun konsumén, dina urutan pikeun cocog kacamata multi-fokus katuhu.