list_banner

produk

  • 1.56 Visi Tunggal HMC

    1.56 Visi Tunggal HMC

    Lensa, lénsa disebut oge puseur eunteung, nyaeta puseur lukisan sanggeus ningkatna, cocog pikeun clamping dina pigura eunteung, ku kituna disebut puseur eunteung.Bentukna tiasa horisontal, nangtung, mangrupikeun pamasangan anu saderhana.

    Klasifikasi: Lénsa tiasa dibagi kana opat jinis ieu dumasar kana bahan anu béda:

    lénsa résin husus lénsa spasi lénsa kaca lénsa