list_banner

produk

  • 1.56 Semi Réngsé Blue Cut lénsa optik Bifocal

    1.56 Semi Réngsé Blue Cut lénsa optik Bifocal

    Lénsa bifokal atanapi lénsa bifokal nyaéta lénsa anu ngandung dua daérah koréksi dina waktos anu sami sareng dianggo pikeun ngabenerkeun presbiopia.Wewengkon tebih dilereskeun ku lensa bifocal disebut wewengkon tebih, sarta wewengkon deukeut disebut wewengkon deukeut jeung aréa bacaan.Biasana wewengkon distal téh gedé, ku kituna disebut ogé film utama, sarta wewengkon proksimal leutik, jadi disebut sub-film.