list_banner

produk

1.56 Poto warni HMC lénsa optik

Katerangan pondok:

Lénsa Photochromic, ogé katelah "lensa fotosensitif".Nurutkeun kana prinsip réaksi malik interconversion lampu-warna, lénsa bisa gancang darken handapeun irradiation cahaya jeung sinar ultraviolét, meungpeuk lampu kuat sarta nyerep sinar ultraviolét, sarta nyerep cahaya katempo neutrally;nalika balik deui ka tempat anu poék, éta tiasa gancang mulangkeun kaayaan anu teu warnaan sareng transparan, mastikeun lénsa transmisi.Ku alatan éta, lénsa photochromic cocog pikeun pamakéan indoor jeung outdoor pikeun nyegah karuksakan panon tina cahya panonpoé, sinar ultraviolét jeung sorotan.


Rincian produk

Tag produk

1

Rincian produksi

Tempat Asal: Jiangsu Ngaran Brand: BORIS
Jumlah modél: Lensa Photochromic Bahan lénsa: SR55
Pangaruh Visi: Visi Tunggal pilem palapis: HC / HMC / SHMC
Warna lénsa: Bodas (jero rohangan) Warna palapis: Héjo/Biru
Indéks: 1.56 Gravitasi husus: 1.26
Sertifikasi: CE / ISO9001 Nilai Abbe: 38
Diameter: 75/70/65mm Desain: Asperical
2

Lénsa Photochromic dibagi jadi dua jenis: lénsa photochromic substrat (disebut "monomér poto abu") jeung lénsa photochromic lapisan pilem (disebut "spin coating") dumasar kana bagian béda tina lénsa.

Lensa photochromic substrat nyaéta zat kimia anu ditambahan pérak halida dina substrat lénsa.Ngagunakeun réaksi ionik pérak halida, éta decomposed jadi pérak jeung halogén dina stimulasi cahaya kuat pikeun warna lénsa.Saatos lampu jadi lemah, éta digabungkeun jadi halida pérak., warnana janten langkung terang.Lensa photochromic kaca ngagunakeun téhnologi ieu.

Lénsa photochromic coated dirawat husus dina prosés palapis lénsa.Contona, sanyawa spiropyran dipaké pikeun ngalakukeun palapis spin-speed tinggi dina beungeut lénsa.Numutkeun inténsitas cahaya sareng sinar ultraviolét, pambukaan sareng panutupan inversi struktur molekul sorangan dianggo pikeun ngahontal pangaruh ngalangkungan atanapi ngahalangan cahaya.

Produksi bubuka

Nalika milih lénsa Photochromic, éta utamana dianggap tina ciri fungsional lénsa, pamakean gelas, sareng syarat individu pikeun warna.Lensa photochromic ogé bisa dijieun rupa-rupa kelir, kayaning kulawu, coklat jeung saterusna.

ABU

lénsa 1.Gray: bisa nyerep sinar infra red jeung 98% tina sinar ultraviolét.Kauntungan pangbadagna tina lénsa kulawu nyaéta yén warna aslina tina pamandangan moal dirobah ku lensa, sarta hal paling satisfying téh nya éta bisa ngurangan inténsitas cahaya pisan éféktif.Lénsa kulawu bisa merata nyerep spéktrum warna sagala, jadi pamandangan nempoan ngan bakal darken, tapi moal aya aberration chromatic atra, némbongkeun rarasaan alam leres.Ieu warna nétral, cocog pikeun sakabéh jalma.

2.Lenses pink: Ieu warna pisan umum.Éta nyerep 95% sinar UV.Lamun dipaké salaku kacasoca pikeun koreksi visi, awéwé anu kudu maké éta mindeng kudu milih lénsa beureum lampu, sabab lénsa beureum lampu boga nyerep hadé tina sinar ultraviolét sarta bisa ngurangan inténsitas lampu sakabéh, jadi wearer bakal ngarasa leuwih nyaman.

PINK
UNGU

3. Lensa ungu lampu: Kawas lénsa pink, aranjeunna langkung populer di kalangan awéwé dewasa kusabab warnana anu langkung poék.

lénsa 4.Brown: Bisa nyerep 100% sinar ultraviolét, sarta lénsa coklat bisa nyaring kaluar loba lampu bulao, nu bisa ningkatkeun kontras visual jeung kajelasan, ku kituna pohara populer di kalangan wearers.Utamana dina kasus polusi udara serius atanapi kabut, pangaruh ngagem langkung saé.Sacara umum, éta bisa meungpeuk lampu reflected tina permukaan lemes jeung caang, sarta wearer nu masih bisa ningali bagian rupa, nu mangrupakeun pilihan idéal pikeun supir.Pikeun pasien tengah-yuswa sareng manula sareng visi luhur saluhureun 600 derajat, prioritas tiasa dipasihkeun.

COKLAT
BIRU

5.Lénsa bulao Light: Lensa bulao panonpoé bisa dipaké nalika maén dina pantai.Biru tiasa sacara efektif nyaring bulao cahaya anu dipantulkeun ku laut sareng langit.Lénsa biru kedah dihindari nalika nyetir sabab tiasa ngahesekeun urang pikeun ngabédakeun warna sinyal lalu lintas.

6. Lensa héjo: Lensa héjo sacara efektif tiasa nyerep cahaya infra red sareng 99% sinar ultraviolét, sapertos lénsa abu.Bari nyerep cahaya, éta maximizes lampu héjo ngahontal panon, jadi boga rarasaan tiis tur nyaman tur cocog pikeun jalma anu rawan kacapean panon.

Héjo
koneng

7. Lénsa konéng: Éta tiasa nyerep 100% sinar ultraviolét, sareng tiasa ngantepkeun sinar infra red sareng 83% cahaya katingali nembus lensa.Fitur pangbadagna tina lénsa konéng nyaéta aranjeunna nyerep sabagéan ageung cahaya biru.Kusabab nalika panonpoe bersinar ngaliwatan atmosfir, utamana muncul salaku lampu bulao (anu bisa ngajelaskeun naha langit biru).Saatos lénsa konéng nyerep cahaya biru, éta tiasa ngajantenkeun pamandangan alam langkung jelas.Ku alatan éta, lénsa konéng mindeng dipaké salaku "filter" atawa dipaké ku moro nalika moro.Tegesna, lénsa sapertos kitu sanés lénsa panonpoé sabab boro-boro ngirangan cahaya katingali, tapi dina waktos kasaput halimun sareng surup, lénsa konéng tiasa ningkatkeun kontras sareng nyayogikeun visi anu langkung akurat, ku kituna aranjeunna ogé disebut kacasoca night vision.Sababaraha urang ngora ngagem lénsa konéng "kacamata hideung" salaku hiasan, nu mangrupa pilihan pikeun maranéhanana kalayan glaucoma jeung jalma anu kudu ningkatkeun kacaangan visual.

Kalayan kabutuhan hirup modern, peran kacamata tinted henteu ngan ukur peran panyalindungan panon, éta ogé karya seni.Sapasang kacamata tinted anu cocog sareng pakean anu cocog tiasa nunjukkeun temperamen anu luar biasa.

Prosés produk

Prosés Produksi

Video produk


  • saméméhna:
  • Teras: