list_banner

produk

  • 1.67 MR-7 Blue Cut HMC lénsa optik

    1.67 MR-7 Blue Cut HMC lénsa optik

    Lénsa lampu anti-biru kalayan tingkat blocking leuwih ti 20% nurutkeun standar ISO disarankeun pikeun pamakéan sapopoé alat tampilan digital LED kayaning televisi, komputer, hampang jeung handphone.Lénsa lampu anti biru kalayan laju ngahalangan langkung ti 40% dumasar kana standar ISO disarankeun pikeun dianggo ku jalma anu ningali layar langkung ti 8 jam sadinten.Kusabab gelas lampu anti biru nyaring bagian tina lampu bulao, gambar bakal konéng nalika nempo objék, eta disarankeun pikeun ngagem dua pasang gelas, sapasang gelas biasa pikeun pamakéan sapopoé, sarta sapasang gelas anti biru lampu. kalawan laju blocking leuwih ti 40% pikeun pamakéan produk digital tampilan LED kayaning komputer.Kacamata anti-biru datar (henteu gelar) populer pisan di kalangan pangguna non-myopic, khususna pikeun ngagem komputer kantor, sareng laun-laun janten mode.