list_banner

produk

  • 1,61 MR-8 Blue Cut Tunggal Visi HMC lenses optik

    1,61 MR-8 Blue Cut Tunggal Visi HMC lenses optik

    1,60 hartina indéks réfraktif lénsa nyaéta 1,60, nu leuwih luhur indéks réfraktif, nu thinner lénsa tina gelar sarua.

    MR-8 mangrupakeun lénsa résin polyurethane.

    1. Diantara sakabeh 1,60 lenses, kinerja optik na relatif alus teuing, sarta jumlah Abbe bisa ngahontal 42, nu hartina kajelasan jeung kasatiaan ningali hal bakal leuwih luhur;

    2. kakuatan tensile na bisa ngahontal 80,5, nu leuwih hade tinimbang bahan lénsa biasa;

    3. lalawanan panas na bisa ngahontal 100 ℃, kinerja relatif stabil, proporsi ogé rélatif low.