list_banner

produk

  • 1.56 Progresif Blue Cut HMC lénsa optik

    1.56 Progresif Blue Cut HMC lénsa optik

    Lénsa Progresif nyaéta lénsa multi-fokal.Beda sareng kacamata maca tradisional sareng kacamata maca fokus ganda, lénsa progresif henteu gaduh kacapean kedah terus-terusan nyaluyukeun fokus panon nalika nganggo lénsa fokus ganda, atanapi henteu gaduh garis ngabagi anu jelas antara dua panjang fokus.Ngagem nyaman, penampilan geulis, laun jadi pilihan pangalusna balaréa presbyopia.