list_banner

produk

  • 1.59 PC Bifocal Invisible Photochromic Gray HMC lénsa optik

    1.59 PC Bifocal Invisible Photochromic Gray HMC lénsa optik

    Ayeuna, aya dua rupa bahan lénsa dina pasaran, hiji bahan kaca, nu séjén bahan résin.Bahan résin dibagi kana CR-39 sareng polycarbonate (bahan PC).

    Lénsa bifokal atanapi lénsa bifokal nyaéta lénsa anu ngandung dua daérah koréksi dina waktos anu sami sareng dianggo pikeun ngabenerkeun presbiopia.Wewengkon tebih dilereskeun ku lensa bifocal disebut wewengkon tebih, sarta wewengkon deukeut disebut wewengkon deukeut jeung aréa bacaan.Biasana wewengkon distal téh gedé, ku kituna disebut ogé film utama, sarta wewengkon proksimal leutik, jadi disebut sub-film.

  • 1.59 PC Progressive Photochromic Gray HMC lénsa optik

    1.59 PC Progressive Photochromic Gray HMC lénsa optik

    Lénsa-ngarobah warna dumasar kana prinsip tautométri photochromatic malik, lénsa bisa gancang darken handapeun lampu kuat sarta sinar ultraviolét, meungpeuk lampu kuat sarta nyerep sinar ultraviolét;Saatos balik deui ka poék, lénsa gancang mulangkeun kaayaan teu warnaan sareng transparan pikeun mastikeun transmisi lénsa.Ku alatan éta, lénsa ngarobah warna pisan cocog pikeun duanana pamakéan indoor na outdoor, utamana dina lingkungan outdoor pikeun nyegah lampu kuat, ultraviolét, sorotan jeung karuksakan séjén kana panon, cocog pikeun outdoor langkung, panon sénsitip kana stimulasi lampu, ngurangan kacapean panon. .Sanggeus maké kacamata ngarobah warna, anjeun bakal nempo leuwih alami jeung comfortably dina cahaya kuat, ulah gerakan compensatory kayaning squinting, sarta ngurangan kacapean panon jeung otot sabudeureun panon.

  • 1.56 Progressive Photochromic Gray HMC lénsa optik

    1.56 Progressive Photochromic Gray HMC lénsa optik

    Lensa ngarobah warna optik milik kacamata sapopoé, kantor indoor, olahraga outdoor, bisa dipaké.Utamana kaluar dina pakansi, pagawe ekstrim di pantai, salju atawa tropis, fotografi, pariwisata, peminat fishing, jalma tengah-yuswa jeung manula atawa photophobia panon, kudu maké kacamata myopia, kagiatan outdoor indoor remen alternatif rumaja, nu ngungudag fashion. grup ngora.

  • 1.56 Bifocal Babak Top Photochromic Gray HMC lenses optik

    1.56 Bifocal Babak Top Photochromic Gray HMC lenses optik

    Kacamata bifocal utamana cocog pikeun manula ngagunakeun, sarta bisa ngahontal visi deukeut jeung jauh.Nalika jalma sepuh, panonna bakal mudun sareng panonna bakal pikun.Sareng kacamata bifocal tiasa ngabantosan manula ningali jauh sareng ningali anu caket.

    Lénsa ganda disebut ogé lénsa bifocal, nu utamana ngawengku lénsa datar luhur, lénsa luhur buleud jeung lénsa halimunan.

    Lensa tina kacamata bifocal diwajibkeun kaasup hyperopia diopter, myopia diopter atawa downlight.Jarak pupil jauh, jarak pupil deukeut.

  • 1.56 Bifocal Datar Top Photochromic Gray HMC lénsa optik

    1.56 Bifocal Datar Top Photochromic Gray HMC lénsa optik

    Kalayan tungtutan kahirupan modern, peran kacamata anu ngarobah warna sanés ngan ukur ngajaga panon, éta ogé karya seni.Sapasang gelas kualitas luhur-ngarobah warna, kalawan pakean luyu, bisa foil temperament luar biasa hiji jalma.Kacamata-ngarobah warna bisa ngarobah nurutkeun inténsitas sinar ultraviolét sarta nyieun robah warna ka warna na, lénsa transparan warnaan aslina, sapatemon irradiation lampu kuat, bakal jadi lénsa warna, pikeun ngalakukeun panyalindungan, jadi cocog pikeun pamakéan indoor na outdoor dina waktos anu sareng. .

  • 1.59 Photochromic Gray HMC lénsa optik

    1.59 Photochromic Gray HMC lénsa optik

    PC, kimiawi katelah polycarbonate, mangrupa plastik rékayasa ramah lingkungan.Fitur bahan PC: beurat hampang, kakuatan dampak tinggi, karasa tinggi, indéks réfraksi tinggi, sipat mékanis alus, thermoplasticity alus, kinerja insulasi listrik alus, euweuh polusi ka lingkungan jeung kaunggulan sejenna.PC ieu loba dipaké dina Cdvcddvd disc, suku cadang mobil, fixtures cahaya jeung alat-alat, kaca Windows dina industri transportasi, panerapan éléktronik, perawatan médis, komunikasi optik, manufaktur lénsa panon jeung loba industri lianna.

  • 1.74 Spin Photochromic Gray HMC lénsa optik

    1.74 Spin Photochromic Gray HMC lénsa optik

    Kauntungannana lénsa-ngarobah warna nyaéta yén dina lingkungan cahya panonpoé outdoor, lénsa laun-laun robah warna ka warna abu, sarta sanggeus balik ka kamar ti lingkungan ultraviolét sarta laun balik deui ka warnaan, éta solves kasulitan maké kacamata keur myopia, sarta ngahontal sapasang indoor na outdoor.

  • 1.71 Spin Photochromic Gray HMC lénsa optik

    1.71 Spin Photochromic Gray HMC lénsa optik

    Warna calakan ngarobah lénsa robah kalawan inténsitas sinar ultraviolét, otomatis nyaluyukeun jero warna, hiji eunteung multi-tujuan, teu aya gangguan switching, indoor na outdoor leuwih merenah, panyalindungan panon leuwih.

    Faktor robah warna calakan nembongkeun distribusi struktur geser, nalika kakeunaan sinar ultraviolét, molekul otomatis nutup pikeun meungpeuk asupna cahaya, ngagunakeun photoresponsiveness alus sarta ngawarnaan, respon gancang kana parobahan lampu, leuwih efisien.

  • 1.67 Spin Photochromic Gray HMC lénsa optik

    1.67 Spin Photochromic Gray HMC lénsa optik

    Lénsa-ngarobah warna, ogé katelah "lensa photosensitive".Nurutkeun prinsip réaksi malik tautométri photochromatic, lénsa bisa darken gancang dina lampu jeung irradiation ultraviolét, meungpeuk lampu kuat sarta nyerep sinar ultraviolét, sarta némbongkeun nyerep nétral tina cahaya katempo.Deui ka poék, bisa gancang mulangkeun kaayaan transparan warnaan, mastikeun transmittance lénsa.Ku alatan éta, lénsa ngarobah warna cocog pikeun pamakéan indoor jeung outdoor dina waktos anu sareng pikeun nyegah karuksakan cahya panonpoé, sinar ultraviolét jeung sorotan kana panon.

  • 1.61 Spin Photochromic Gray HMC lénsa optik

    1.61 Spin Photochromic Gray HMC lénsa optik

    Spin palapis robah lénsa: Spin palapis robah robah lénsa adopts téhnologi robah spin, nu lengkep subverts téhnologi robah dasar saméméhna.Dibandingkeun sareng transformasi dasar, éta seragam sareng teu aya warna latar;Dibandingkeun sareng metode parobihan pilem tradisional, éta langkung saé tibatan metode soaking.Cairan ngarobah warna sareng cair hardening disimpen dina prosés anu béda, anu henteu ngan ukur ngajamin adhesion cairan anu ngarobah warna, pinuh ngajaga tegangan ngarobah warna na, tapi ogé ngalaksanakeun pangaruh fiksasi hardening sareng nguatkeun karasa.Kalawan téhnologi palapis spin ganda-lapisan jeung perlindungan hardening, kualitas prosés ieu greatly ningkat.Kaunggulan: robah warna gancang jeung seragam.Teu diwatesan ku bahan, sarta sagala permukaan aspheric biasa, 1,56, 1,61, 1,67, 1,74, jeung sajabana bisa diolah jadi lénsa pilem-ngarobah.Aya leuwih variétas, sarta pamakéna boga leuwih pilihan.

  • 1.56 Poto warni HMC lénsa optik

    1.56 Poto warni HMC lénsa optik

    Lénsa Photochromic, ogé katelah "lensa fotosensitif".Nurutkeun kana prinsip réaksi malik interconversion lampu-warna, lénsa bisa gancang darken handapeun irradiation cahaya jeung sinar ultraviolét, meungpeuk lampu kuat sarta nyerep sinar ultraviolét, sarta nyerep cahaya katempo neutrally;nalika balik deui ka tempat anu poék, éta tiasa gancang mulangkeun kaayaan anu teu warnaan sareng transparan, mastikeun lénsa transmisi.Ku alatan éta, lénsa photochromic cocog pikeun pamakéan indoor jeung outdoor pikeun nyegah karuksakan panon tina cahya panonpoé, sinar ultraviolét jeung sorotan.

  • 1.56 FSV Poto Gray HMC lenses optik

    1.56 FSV Poto Gray HMC lenses optik

    Lensa Photochromic henteu ngan ukur ngabenerkeun visi, tapi ogé nolak kalolobaan karusakan panon tina sinar UV.Seueur panyakit panon, sapertos degenerasi macular anu aya hubunganana sareng umur, pterygium, katarak pikun sareng panyakit panon sanésna langsung aya hubunganana sareng radiasi sinar ultraviolét, ku kituna lénsa photochromic tiasa ngajagi panon dugi ka tingkat anu tangtu.

    Lensa Photochromic bisa nyaluyukeun transmitansi cahaya ngaliwatan discoloration tina lénsa, ku kituna panon manusa bisa adaptasi jeung parobahan cahaya ambient, ngurangan kacapean visual jeung ngajaga panon.