list_banner

produk

1.56 Progresif Blue Cut HMC lénsa optik

Katerangan pondok:

Lénsa Progresif nyaéta lénsa multi-fokal.Beda sareng kacamata maca tradisional sareng kacamata maca fokus ganda, lénsa progresif henteu gaduh kacapean kedah terus-terusan nyaluyukeun fokus panon nalika nganggo lénsa fokus ganda, atanapi henteu gaduh garis ngabagi anu jelas antara dua panjang fokus.Ngagem nyaman, penampilan geulis, laun jadi pilihan pangalusna balaréa presbyopia.


Rincian produk

Tag produk

16.9

Rincian produksi

Tempat Asal: Jiangsu Ngaran Brand: BORIS
Jumlah modél: Lensa potong biru Bahan lénsa: Nk-55
Pangaruh Visi: Lensa Progresif pilem palapis: HC / HMC / SHMC
Warna lénsa: Bodas (jero rohangan) Warna palapis: Héjo/Biru
Indéks: 1.56 Gravitasi husus: 1.28
Sertifikasi: CE / ISO9001 Nilai Abbe: 35
Diameter: 72/70mm Desain: Aspherical
渐进详情页_02

Kacamata multi-fokus ngabéréskeun masalah yén jalma tengah-yuswa sareng manula peryogi luminositas anu béda pikeun ningali objék dina jarak anu béda-béda sareng kedah sering-sering ngaganti gelas.Sapasang kacamata bisa ningali jauh, fancy, ogé bisa ningali deukeut.Nyocogkeun kacamata multifokal mangrupikeun proyék sistematis, anu ngabutuhkeun téknologi langkung seueur tibatan anu cocog sareng kacamata monokal.Optometrists teu ngan kudu ngarti optometry, tapi ogé kudu ngarti produk, processing, adjustment pigura eunteung, pangukuran beungeut ngabengkokkeun, maju Angle, jarak panon, jarak murid, jangkungna murid, itungan shift puseur, layanan purna jual, jero. pamahaman prinsip multi-fokus, kaunggulan jeung kalemahan, jeung saterusna.

渐进详情页_06

Kacamata multifokal sadayana gaduh "zona astigmatic," dimana sisi lensa kabur.Nu leuwih luhur darajat eunteung buleud jeung eunteung cylindrical, nu leuwih luhur Tambah jeung gedé wewengkon astigmatic.Langkung saé (nyaéta, langkung mahal) téknologi, langkung alit astigmatisme, sareng langkung ageung jarak pandang anu caket, langkung nyaman pangguna.

Produksi bubuka

20220616152905

Kacamata anti biru nyaéta sajenis kacamata anu tiasa nyegah cahaya biru tina ngaganggu panon.Kacamata lampu anti biru khusus tiasa sacara efektif ngasingkeun sinar ultraviolét sareng radiasi sareng nyaring lampu biru.Éta cocog pikeun dianggo nalika ningali komputer atanapi TV atanapi telepon sélulér.Panon biasa cocog pikeun kaluar, ngalakukeun PR jeung maca.

Prosés produk

Prosés Produksi

Video produk


  • saméméhna:
  • Teras:

  • produkkategori