list_banner

produk

  • 1.56 Blue cut Progressive Photochromic Gray HMC lenses optik

    1.56 Blue cut Progressive Photochromic Gray HMC lenses optik

    Kacamata multifokal progresif diciptakeun 61 taun ka pengker.Kacamata multifokal ngarengsekeun masalah yén jalma tengah-yuswa sareng manula peryogi cahaya anu béda pikeun ningali objék dina jarak anu béda-béda sareng kedah sering-sering ngarobih gelas.Sapasang kacamata bisa ningali jauh, fancy, ogé bisa ningali deukeut.Nyocogkeun kacamata multifokal mangrupikeun proyék sistematis, anu ngabutuhkeun téknologi langkung seueur tibatan anu cocog sareng kacamata monokal.Optometrists teu ngan kudu ngarti optometry, tapi ogé kudu ngarti produk, processing, adjustment pigura eunteung, pangukuran beungeut ngabengkokkeun, maju Angle, jarak panon, jarak murid, jangkungna murid, itungan shift puseur, layanan purna jual, jero. pamahaman prinsip multi-fokus, kaunggulan jeung kalemahan, jeung saterusna.Ngan hiji ahli komprehensif komprehensif bisa mertimbangkeun pikeun konsumén, dina urutan pikeun cocog kacamata multi-fokus katuhu.