list_banner

produk

1.67 Spin Photochromic Gray HMC lénsa optik

Katerangan pondok:

Lénsa-ngarobah warna, ogé katelah "lensa photosensitive".Nurutkeun prinsip réaksi malik tautométri photochromatic, lénsa bisa darken gancang dina lampu jeung irradiation ultraviolét, meungpeuk lampu kuat sarta nyerep sinar ultraviolét, sarta némbongkeun nyerep nétral tina cahaya katempo.Deui ka poék, bisa gancang mulangkeun kaayaan transparan warnaan, mastikeun transmittance lénsa.Ku alatan éta, lénsa ngarobah warna cocog pikeun pamakéan indoor jeung outdoor dina waktos anu sareng pikeun nyegah karuksakan cahya panonpoé, sinar ultraviolét jeung sorotan kana panon.


Rincian produk

Tag produk

1

Rincian produksi

Tempat Asal: Jiangsu Ngaran Brand: BORIS
Jumlah modél: Lensa Photochromic Bahan lénsa: SR-55
Pangaruh Visi: Visi Tunggal pilem palapis: HC / HMC / SHMC
Warna lénsa: Bodas (jero rohangan) Warna palapis: Héjo/Biru
Indéks: 1.67 Gravitasi husus: 1.35
Sertifikasi: CE / ISO9001 Nilai Abbe: 31
Diameter: 75/70/65mm Desain: Asperical
2

1. poé cerah: isuk-isuk, awan hawa anu ipis, sinar ultraviolét kirang blocking, sarta ngahontal taneuh leuwih, jadi jero lénsa ngarobah warna isuk-isuk ogé jero.Soré, sinar ultraviolét lemah, sabab panonpoé jauh tina taneuh dina soré, beurang alatan akumulasi kabut sanggeus blocking lolobana sinar ultraviolét;Jadi jero discoloration pisan deet dina titik ieu.

2, mendung: sinar ultraviolét kadang teu lemah, tapi ogé bisa ngahontal taneuh, jadi lensa masih bisa ngarobah warna.Di jero rohangan ampir transparan, sareng lénsa anu robih warna tiasa nyayogikeun panyalindungan ultraviolét sareng sorotan anu paling cocog pikeun gelas di lingkungan mana waé.Warna lénsa bisa disaluyukeun timely nurutkeun cahaya, nu teu ngan bisa ngajaga visi, tapi ogé nyadiakeun panyalindungan kaséhatan panon iraha wae jeung di mana waé.

3. Hubungan antara lambar robah warna jeung hawa: dina kaayaan anu sarua, jeung kanaékan suhu, warna lénsa robah warna laun bakal torek jeung ngaronjatna suhu;Sabalikna, nalika suhu turun, chameleon lalaunan bakal langkung jero.Ku alatan éta naha discoloration usum panas deet, discoloration usum jero alesan ieu.

4. speed robah Warna, jero tur ketebalan lénsa ogé mibanda hubungan nu tangtu

3

Kauntungan pangbadagna tina mémbran lénsa dirobah téh nya éta teu diwatesan ku bahan.Henteu masalah permukaan aspheric biasa, kutang, tahan lampu biru, 1.499, 1.56, 1.61, 1.67, 1.74, jsb, tiasa diolah janten lensa anu dirobih mémbran.Rupa-rupa deui, konsumen tiasa milih anu langkung ageung.

lénsa robah spin ogé boga kaunggulan nu jangkungna jumlah lenses sanggeus robah warna kawilang umum robah basa, warna leuwih seragam.

Prosés produk

Prosés Produksi

Video produk


  • saméméhna:
  • Teras:

  • produkkategori