list_banner

produk

1.56 Bifocal Babak Top Photochromic Gray HMC lenses optik

Katerangan pondok:

Kacamata bifocal utamana cocog pikeun manula ngagunakeun, sarta bisa ngahontal visi deukeut jeung jauh.Nalika jalma sepuh, panonna bakal mudun sareng panonna bakal pikun.Sareng kacamata bifocal tiasa ngabantosan manula ningali jauh sareng ningali anu caket.

Lénsa ganda disebut ogé lénsa bifocal, nu utamana ngawengku lénsa datar luhur, lénsa luhur buleud jeung lénsa halimunan.

Lensa tina kacamata bifocal diwajibkeun kaasup hyperopia diopter, myopia diopter atawa downlight.Jarak pupil jauh, jarak pupil deukeut.


Rincian produk

Tag produk

1

Rincian produksi

Tempat Asal: Jiangsu Ngaran Brand: BORIS
Jumlah modél: Lensa Photochromic Bahan lénsa: SR-55
Pangaruh Visi: Bifokal pilem palapis: HC / HMC / SHMC
Warna lénsa: Bodas (jero rohangan) Warna palapis: Héjo/Biru
Indéks: 1.56 Gravitasi husus: 1.28
Sertifikasi: CE / ISO9001 Nilai Abbe: 35
Diameter: 70/28 mm Desain: Asperical

Numutkeun prinsip réaksi malik photochromic, éta bisa gancang darken handapeun cahya panonpoé jeung radiasi ultraviolét, pinuh nyerep sinar ultraviolét, sarta nyerep lampu ditingali dina cara nétral;Balik deui ka tempat anu poék, éta tiasa gancang mulangkeun transparansi anu teu warnaan.Utamana dianggo di tempat kerja luar, salju sareng jero ruangan kalayan sumber cahaya anu kuat pikeun nyegah karusakan panon anu disababkeun ku sinar panonpoé, sinar ultraviolét sareng sorotan.

2

Lensa ngarobah warna bisa nyaluyukeun jero ngarobah warna jeung inténsitas sinar ultraviolét.Beuki kuat sinar ultraviolét, beuki poék warnana.Sabalikna, nu lemah sinar ultraviolét téh, nu shallower warna bakal transparan. Prinsipna nyaéta yén partikel halida pérak ditambahkeun kana bahan baku lénsa, sarta halida pérak ieu decomposed kana ion halogén jeung ion pérak dina aksi tina sinar ultraviolét pikeun ngarobah warna.

Produksi bubuka

3

1. Laju robah warna ka warna: Lamun lénsa robah warna alus encounters sinar ultraviolét ker, laju robah warna kawilang gancang, sarta eta oge fades gancang di jero rohangan.

2. Jero robah warna: nu kuat sinar ultraviolét tina lénsa robah warna alus nyaeta, nu deeper robah warna ka warna.Parobahan warna tina lénsa robah warna umum bisa jadi kawilang goréng.

3. Sapasang lenses ngarobah warna jeung dasarna darajat sarua atawa mémbran lenses ngarobah, jeung speed ngarobah warna jeung jero dua lenses dasarna sarua.Henteu kedah aya kasus anu robah warna jero sareng anu robah warna terang

4

Prosés produk

Prosés Produksi

Video produk


  • saméméhna:
  • Teras: