list_banner

produk

  • 1.56 Bifocal Blue Cut HMC lénsa optik

    1.56 Bifocal Blue Cut HMC lénsa optik

    Sakumaha ngaranna nunjukkeun, eunteung bifocal boga dua luminositas.Sacara umum, éta dipaké pikeun nempo jarak, kayaning nyetir na leumpang;Di handap ieu pikeun ningali luminositas deukeut, ningali deukeut, kayaning maca, maén handphone jeung saterusna.Nalika lénsa bifocal nembé kaluar, éta leres-leres dianggap salaku warta anu hadé pikeun jalma anu myopia + presbyopia, anu ngaleungitkeun masalah sering milih sareng ngagem.

    Potongan lensa bifocal ngaleungitkeun masalah myopia sareng presbycusis sering milih sareng ngagem, tingali jauh sareng caket tiasa ningali jelas, hargana ogé langkung mirah.

  • 1.56 Progresif Blue Cut HMC lénsa optik

    1.56 Progresif Blue Cut HMC lénsa optik

    Lénsa Progresif nyaéta lénsa multi-fokal.Beda sareng kacamata maca tradisional sareng kacamata maca fokus ganda, lénsa progresif henteu gaduh kacapean kedah terus-terusan nyaluyukeun fokus panon nalika nganggo lénsa fokus ganda, atanapi henteu gaduh garis ngabagi anu jelas antara dua panjang fokus.Ngagem nyaman, penampilan geulis, laun jadi pilihan pangalusna balaréa presbyopia.

  • 1.59 PC Bifocal Invisible Blue Cut HMC lénsa optik

    1.59 PC Bifocal Invisible Blue Cut HMC lénsa optik

    Lénsa bifokal atanapi lénsa bifokal nyaéta lénsa anu ngandung dua daérah koréksi dina waktos anu sami sareng dianggo pikeun ngabenerkeun presbiopia.Wewengkon tebih dilereskeun ku lensa bifocal disebut wewengkon tebih, sarta wewengkon deukeut disebut wewengkon deukeut jeung aréa bacaan.Biasana wewengkon distal téh gedé, ku kituna disebut ogé film utama, sarta wewengkon proksimal leutik, jadi disebut sub-film.

  • 1.59 PC Progressive Blue Cut HMC lénsa optik

    1.59 PC Progressive Blue Cut HMC lénsa optik

    lénsa PC résin umum lénsa mangrupakeun bahan padet panas, nyaeta, bahan baku cair, dipanaskeun pikeun ngabentuk lenses padet.Film PC ogé katelah "film spasi", "film spasi", nami kimia polycarbonate, nyaéta bahan termoplastik.

    lénsa PC boga kateguhan kuat, teu pegat (2cm bisa dipaké pikeun kaca bulletproof), ku kituna disebut ogé lénsa kaamanan.Gravitasi spésifik per séntiméter kubik lénsa PC ngan ukur 2 gram, anu mangrupikeun bahan anu paling hampang pikeun lénsa ayeuna.Produsén lénsa PC nyaéta Esilu anu pangpayunna di dunya, kaunggulanana dicerminkeun dina perlakuan aspheric lénsa sareng perawatan hardening.

  • 1.59 PC Blue Cut HMC lénsa optik

    1.59 PC Blue Cut HMC lénsa optik

    lénsa PC, lénsa résin umum nyaéta bahan thermosetting, nyaéta, bahan baku cair, dipanaskeun pikeun ngabentuk lénsa padet.PC sapotong disebut oge "spasi sapotong", "spasi sapotong", nami kimiawi polycarbonate gajih, nyaéta bahan thermoplastic.Nyaéta, bahan baku padet, dipanaskeun sanggeus shaping kana lenses, jadi lénsa ieu bakal overheated sanggeus produk rengse bakal cacad, teu cocog pikeun kalembaban anu luhur sarta kali panas.

    lénsa PC boga kateguhan kuat, teu pegat (2cm bisa dipaké pikeun kaca bulletproof), ku kituna disebut ogé lénsa kaamanan.Gravitasi spésifik ngan ukur 2 gram per séntiméter kubik, janten bahan anu paling hampang ayeuna dianggo pikeun lénsa.

  • 1.71 Blue Cut HMC lénsa optik

    1.71 Blue Cut HMC lénsa optik

    Kacamata meungpeuk biru nyaéta kacamata anu nyegah cahaya biru ngaganggu panon anjeun.Kacamata lampu anti biru khusus sacara efektif tiasa ngasingkeun sinar ultraviolét sareng radiasi sareng tiasa nyaring lampu biru, cocog pikeun komputer atanapi TV nganggo telepon sélulér.

  • 1.67 MR-7 Blue Cut HMC lénsa optik

    1.67 MR-7 Blue Cut HMC lénsa optik

    Lénsa lampu anti-biru kalayan tingkat blocking leuwih ti 20% nurutkeun standar ISO disarankeun pikeun pamakéan sapopoé alat tampilan digital LED kayaning televisi, komputer, hampang jeung handphone.Lénsa lampu anti biru kalayan laju ngahalangan langkung ti 40% dumasar kana standar ISO disarankeun pikeun dianggo ku jalma anu ningali layar langkung ti 8 jam sadinten.Kusabab gelas lampu anti biru nyaring bagian tina lampu bulao, gambar bakal konéng nalika nempo objék, eta disarankeun pikeun ngagem dua pasang gelas, sapasang gelas biasa pikeun pamakéan sapopoé, sarta sapasang gelas anti biru lampu. kalawan laju blocking leuwih ti 40% pikeun pamakéan produk digital tampilan LED kayaning komputer.Kacamata anti-biru datar (henteu gelar) populer pisan di kalangan pangguna non-myopic, khususna pikeun ngagem komputer kantor, sareng laun-laun janten mode.

  • 1.74 Blue Lambang HMC lénsa optik

    1.74 Blue Lambang HMC lénsa optik

    Kacamata 1.74 hartina lénsa kalayan indéks réfraktif 1.74, nu hiji kalawan indéks réfraktif pangluhurna di pasar, sarta hiji kalawan ketebalan lénsa thinnest.Parameter séjén anu sarua, nu leuwih luhur indéks réfraktif, nu thinner lénsa, sarta bakal leuwih mahal.Upami darajat myopia langkung ti 800 derajat, éta dianggap myopia ultra-tinggi, sareng indéks réfraktif 1,74 cocog.

  • 1,61 MR-8 Blue Cut Tunggal Visi HMC lenses optik

    1,61 MR-8 Blue Cut Tunggal Visi HMC lenses optik

    1,60 hartina indéks réfraktif lénsa nyaéta 1,60, nu leuwih luhur indéks réfraktif, nu thinner lénsa tina gelar sarua.

    MR-8 mangrupakeun lénsa résin polyurethane.

    1. Diantara sakabeh 1,60 lenses, kinerja optik na relatif alus teuing, sarta jumlah Abbe bisa ngahontal 42, nu hartina kajelasan jeung kasatiaan ningali hal bakal leuwih luhur;

    2. kakuatan tensile na bisa ngahontal 80,5, nu leuwih hade tinimbang bahan lénsa biasa;

    3. lalawanan panas na bisa ngahontal 100 ℃, kinerja relatif stabil, proporsi ogé rélatif low.

  • 1.56 FSV Blue Blok HMC Blue palapis lénsa optik

    1.56 FSV Blue Blok HMC Blue palapis lénsa optik

    Bulao Blok lénsa, urang ogé nelepon deui Blue Cut lénsa atawa UV420 Lens.And eta boga dua rupa béda lénsa block biru, hiji bahan lénsa block biru, jenis ieu meungpeuk lampu bulao ku bahan; hiji deui nambahkeun palapis blok biru. pikeun meungpeuk blue light.Most konsumén milih bahan lénsa block biru, sabab éta leuwih murah jeung gampang mariksa fungsi block na, ngan perlu kalam lampu biru geus cukup.