list_banner

produk

  • 1.71 Visi Tunggal HMC lénsa optik

    1.71 Visi Tunggal HMC lénsa optik

    1.71 lénsa Ngaran lengkep 1.71 réfraktif lénsa indéks, kalawan indéks réfraktif tinggi, transmittance tinggi, ciri angka Abbe tinggi, dina kasus gelar myopia sarua, nyata bisa ngurangan ketebalan tina lénsa, ngurangan kualitas lénsa, dina sarua. waktos, sangkan lénsa leuwih murni tur caang, teu gampang disperse sisikian katumbiri.Hal ieu kapanggih yén nambahkeun résin sulfida siklik kana bahan lénsa bisa ningkatkeun indéks réfraktif tina lénsa, tapi teuing résin sulfida siklik bakal ngakibatkeun ngurangan transmittance lampu na cracking bahan.Ku persis ngadalikeun eusi résin walirang ring dina résin 1.71KR, lénsa 1.71 ngahontal indéks réfraktif tinggi jeung nomer abbe bari mastikeun transmittance cahaya alus, dispersi lemah sareng visi jelas.