list_banner

produk

1.59 Photochromic Gray HMC lénsa optik

Katerangan pondok:

PC, kimiawi katelah polycarbonate, mangrupa plastik rékayasa ramah lingkungan.Fitur bahan PC: beurat hampang, kakuatan dampak tinggi, karasa tinggi, indéks réfraksi tinggi, sipat mékanis alus, thermoplasticity alus, kinerja insulasi listrik alus, euweuh polusi ka lingkungan jeung kaunggulan sejenna.PC ieu loba dipaké dina Cdvcddvd disc, suku cadang mobil, fixtures cahaya jeung alat-alat, kaca Windows dina industri transportasi, panerapan éléktronik, perawatan médis, komunikasi optik, manufaktur lénsa panon jeung loba industri lianna.


Rincian produk

Tag produk

1

Rincian produksi

Tempat Asal: Jiangsu Ngaran Brand: BORIS
Jumlah modél: Lensa Photochromic Bahan lénsa: SR-55
Pangaruh Visi: Visi Tunggal pilem palapis: HC / HMC / SHMC
Warna lénsa: Bodas (jero rohangan) Warna palapis: Héjo/Biru
Indéks: 1.59 Gravitasi husus: 1.22
Sertifikasi: CE / ISO9001 Nilai Abbe: 32
Diameter: 75/70/65mm Desain: Asperical
2

Lénsa kaca munggaran dijieunna tina bahan PC dijieun di Amérika Serikat dina awal 1980s, sarta ciri anu aman tur geulis.Kasalametan dicerminkeun dina anti-pegatna ultra luhur sareng 100% meungpeuk UV, kageulisan dicerminkeun dina lensa ipis, transparan, kanyamanan ditingali dina beurat lampu lensa.Kusabab peluncuran pasar, produsén pisan optimistis ngeunaan prospek ngembangkeun lénsa PC, aranjeunna dina rarancang lénsa, manufaktur, panalungtikan, terus ngagunakeun téhnologi anyar, téhnologi anyar, lenses PC terus ngamekarkeun arah lightest, thinnest, hardest, arah safest.Kalawan ngembangkeun gancang tina sains jeung téhnologi, high-tech, multi-fungsi, multi-tujuan lenses PC terus diwanohkeun pikeun minuhan kaperluan fisiologis konsumén, panyalindungan, hiasan.Anu paling penting disebatkeun nyaéta rupa-rupa produk lénsa PC aspheric kalayan polarisasi atanapi perubahan warna.Ku alatan éta, urang boga alesan pikeun yakin yén lénsa PC bakal jadi salah sahiji produk ngarah dina industri gelas di mangsa nu bakal datang.

3

Produksi bubuka

Nu disebut lénsa fungsional nujul kana kacamata husus nu bisa mawa ciri nguntungkeun tangtu panon jalma husus dina lingkungan husus sarta tahapan, sarta bisa ngarobah rarasaan visual jeung nyieun garis tetempoan leuwih nyaman, jelas tur lemes.

Lensa-ngarobah warna: ngungudag rasa fashion, cocog pikeun myopia, hyperopia, astigmatism, sarta hayang ngagem kacamata dina waktos anu sareng.Lénsa anu robih warna gancang robih warna di jero ruangan sareng di luar, ngahalangan sinar UV sareng biru, ngan saukur henteu tiis teuing!

4

Prosés produk

Prosés Produksi

Video produk


  • saméméhna:
  • Teras:

  • produkkategori