list_banner

Warta

  • Gelar Minimum Visi Pangalusna Dina Resép

    Gelar Minimum Visi Pangalusna Dina Resép

    Visi ngawengku loba aspék, kayaning acuity visual, visi warna, visi stereoscopic, sarta visi formulir.Ayeuna, rupa-rupa lenses defocused utamana dipaké pikeun koreksi myopia di barudak jeung rumaja, merlukeun réfraksi akurat.Dina masalah ieu, urang bakal sakeudeung ...
    Maca deui
  • Awas Dina Milih Pigura Kacamata Oversized

    Awas Dina Milih Pigura Kacamata Oversized

    Kiwari, beuki loba jalma ngora ngarasa yen maké kacamata pigura oversized bisa nyieun beungeut maranéhanana leuwih leutik, nu trendi tur fashionable.Sanajan kitu, aranjeunna bisa jadi teu sadar yen gelas pigura oversized mindeng salah sahiji alesan deteriorating visi jeung stra ...
    Maca deui
  • Naon Dupi Multi-Point Micro-Lenses?

    Naon Dupi Multi-Point Micro-Lenses?

    Definisi Sinyal Defocus "Defocus" mangrupikeun sinyal eupan balik visual anu penting anu tiasa ngarobih pola pertumbuhan bola panon anu ngembang.Lamun stimulasi defocus dirumuskeun ku maké lénsa salila ngembangkeun panon, panon bakal ngamekarkeun arah posisi defocus ...
    Maca deui
  • Gunnar Eyewear Impressions - koleksi ramah lingkungan anyar!- Tren kaulinan

    Abdi kantos janten kipas kacamata Gunnar.Kuring diwanohkeun ka aranjeunna ngalangkungan saluran YouTube Game Grumps di 2016 sareng tungtungna ngagaleuh sapasang kanggo padamelan saprak kuring calik di payuneun komputer paling dinten.Nanging, kuring henteu nganggo lénsa kontak dina waktos éta sareng tungtungna ...
    Maca deui
  • Kumaha ningali jelas dina peuting nalika anjeun ngajalankeun mobil?

    Kacasoca night vision beuki populer kusabab mangpaatna, khususna pikeun jalma anu buta wengi.Milarian patandingan anu cocog diantara ratusan pilihan anu sigana cocog tiasa sesah.Janten, upami anjeun milarian pasangan visi wengi énggal ...
    Maca deui
  • Naha Anjeun Nyaho Kahirupan Rak Kacamata?

    Naha Anjeun Nyaho Kahirupan Rak Kacamata?

    Kaseueuran barang gaduh periode pamakean atanapi umur rak, sareng ogé gelas.Nyatana, dibandingkeun sareng barang-barang sanés, gelas langkung seueur barang anu tiasa dikonsumsi.Hiji survéy manggihan yén lolobana jalma ngagunakeun kacamata jeung lénsa résin.Di antawisna, 35,9% jalma ngarobih gelasna sakitar wengi ...
    Maca deui
  • Naon Pangaruh Stress Kacamata?

    Naon Pangaruh Stress Kacamata?

    Konsep Stress Nalika ngabahas konsép setrés, urang pasti kudu ngalibetkeun galur.Stress nujul kana gaya dihasilkeun dina obyék pikeun nolak deformasi dina gaya éksternal.Galur, di sisi séjén, nujul kana rel ...
    Maca deui
  • Tilu Bahan Utama Of Lenses Optik

    Tilu Bahan Utama Of Lenses Optik

    Klasifikasi tilu bahan utama lénsa Kaca Dina poé mimiti, bahan utama pikeun lénsa éta kaca optik.Ieu utamana kusabab lenses kaca optik boga transmitansi cahaya tinggi, kajelasan alus, sarta rélatif dewasa sarta prosés manufaktur basajan ...
    Maca deui
  • Bubuka pikeun Lenses Polarized

    Bubuka pikeun Lenses Polarized

    Lamun cuaca panas, beuki loba jalma milih maké kacamata pikeun ngajaga panon maranéhanana.Kacamata mainstream dibagi kana tinted sareng polarisasi.Naha éta konsumen atanapi usaha, kacamata polarisasi henteu biasa.Definisi Polarisasi Polarisasi...
    Maca deui
  • Analisis Singket tina Lapisan Palapis Lensa Kacamata

    Analisis Singket tina Lapisan Palapis Lensa Kacamata

    Lénsa wawuh ka seueur jalma, sareng aranjeunna maénkeun peran utama dina ngabenerkeun myopia dina kacamata.Lénsa boga lapisan palapis béda, kayaning palapis héjo, palapis biru, palapis biru-ungu, komo palapis emas méwah.Keausan lapisan palapis mangrupikeun salah sahiji ...
    Maca deui
  • Naha Pasang Kacamata Online Dipercaya?

    Naha Pasang Kacamata Online Dipercaya?

    Optométri teu sarua jeung resép eunteung Loba jalma yakin yén optometri ngan saukur "nguji tingkat rabun jauh" sarta yén sanggeus maranéhna geus meunang hasil ieu, maranéhna bisa neruskeun kalawan pas kacasoca.Nanging, resép optométri ngan ukur "...
    Maca deui
  • Pas lénsa multifocal progresif

    Pas lénsa multifocal progresif

    Prosés pas multifocal progresif 1. Komunikasi sareng ngartos kabutuhan visi anjeun, sareng naroskeun ngeunaan sajarah kacamata anjeun, padamelan, sareng syarat pikeun kacamata anyar.2. Optométri komputer jeung pangukuran jarak interpupillary single-panon.3. Tontonan taranjang/asli...
    Maca deui