list_banner

Warta

Awas Dina Milih Pigura Kacamata Oversized

Kiwari, beuki loba jalma ngora ngarasa yen maké kacamata pigura oversized bisa nyieun beungeut maranéhanana leuwih leutik, nu trendi tur fashionable.Sanajan kitu, aranjeunna bisa jadi teu sadar yen gelas pigura oversized mindeng salah sahiji alesan pikeun deteriorating visi jeung strabismus.Nyatana, henteu sadayana cocog pikeun ngagem kacamata pigura anu ageung!Utamana pikeun individu anu jarak interpupillary sempit sareng myopia tinggi!

Bingkai Kacamata

Lensa & Tips Ngolah

1. Titik puseur optik sadaya lénsa kedah di puseur pasti lénsa.

2. Diaméter blanks lénsa umumna Bulan antara 70mm-80mm.

3. Jarak interpupillary pikeun kalolobaan bikang sawawa ilaharna antara 55mm-65mm, kalawan sabudeureun 60mm nu paling umum.

4. Paduli ukuran pigura, salila ngolah, titik puseur optik lénsa kudu appropriately lunta pikeun pakait jeung jarak interpupillary hiji jeung jangkungna murid.

Dua parameter penting dina pas lénsa nyaéta diopters jeung jarak interpupillary.Nalika nyocogkeun gelas pigura anu ageung, khususna parameter jarak interpupillary kedah dipertimbangkeun.Jarak antara pusat dua lénsa kedah cocog sareng jarak interpupillary;sabalikna, sanajan resép bener, maké kacamata bisa ngabalukarkeun ngarareunah tur mangaruhan visi.

Bingkai Kacamata-1

Isu Dibalukarkeun ku MakéPigura OversizedKacamata

Pigura ngagaduhan fungsi stabilisasi, ngamungkinkeun lénsa dina posisi anu leres pikeun fungsina leres, janten stabilitas penting.kacamata pigura oversized, alatan lenses oversized maranéhanana, bisa boga dampak tangtu dina panon, ngabalukarkeun ngarareunah lamun dipaké pikeun période nambahan.

Bingkai Kacamata-2

Kacamata pigura anu ageung tiasa beurat, sareng ngagemna kanggo waktos anu berkepanjangan tiasa niiskeun saraf dina sasak irung sareng sakitar panon, nempatkeun tekanan kaleuleuwihan dina otot panon sareng nyababkeun kacapean panon.Pamakéan anu berkepanjangan tiasa nyababkeun radang panon, nyeri sirah, beureum, sareng galur panon.Salaku tambahan, jalma anu nganggo kacamata pigura anu ageung tiasa mendakan yén ningali ka handap atanapi gerakan sirah anu ngadadak tiasa nyababkeun gelasna gampang dileungitkeun.

Bingkai Kacamata-3

Kacamata pigura oversized beurat kaleuleuwihan ogé bisa mangaruhan penampilan jalma.Ngagem pigura gelas beurat teuing bisa ngabalukarkeun distorsi raray, utamana impacting dahi, sasak irung, sarta gado kana extent sababaraha.Salila prosés maké kacasoca, lamun hiji jalma boga panon leutik, pigura gelas bisa niiskeun panon, sahingga aranjeunna muncul leuwih leutik;lamun jalma boga panon badag, pigura gelas overly beurat bisa nyieun panon muncul malah leuwih badag.

 

Isu Jarak Interpupillary kalawanPigura OversizedKacamata

Lensa oversized tina kacamata pigura oversized bisa nyieun hésé pikeun puseur visual pikeun align jeung jarak interpupillary sabenerna individu urang.Pigura gelas anu ageung sering nyababkeun pusat optik lénsa langkung ageung tibatan jarak antara murid, nyababkeun misalignment antara pusat optik lénsa sareng posisi murid.Kasalahan ieu tiasa nyababkeun gejala sapertos panurunan visi, strabismus, pusing, sareng langkung lami ngagemna, langkung luhur kamungkinan paningkatan myopia.

Bingkai Kacamata-4

Salaku tambahan, éta penting pikeun dicatet yén kakuatan réfraksi wewengkon béda tina lensa teu sarua.Ilaharna, kakuatan réfraktif di puseur lénsa rada handap ti éta di periphery lénsa.Murid urang fokus dumasar kana puseur lénsa, jadi maké kacamata pigura oversized remen bisa ngakibatkeun gelas slipping handap alatan beurat maranéhanana.Ieu bisa ngabalukarkeun misalignment antara fokus murid jeung puseur lénsa, hasilna gangguan visual sarta terus turunna visi.

Bingkai Kacamata-5

KumahaCkerung tehRightGlassesFrame?

1.Lightweight, nu torek nu hadé.Pigura anu hampang tiasa ngirangan tekanan dina irung, janten nyaman!

2. Teu gampang deformable, pohara penting!Pigura anu rawan deformasi henteu ngan ukur mangaruhan umur tapi ogé mangaruhan pangaruh koréksi dina visi.

3. kualitas alus teuing, malah leuwih penting.Lamun pigura kualitas goréng, éta rawan detachment sarta discoloration, langsung mangaruhan durability pigura urang.

4. Personality cocog, pangpentingna.Fitur raray unggal jalma béda-béda, naha éta raray pinuh atanapi ipis, sasak irung luhur atanapi handap, atanapi asimétri antara ceuli sareng raray kénca sareng katuhu, nyababkeun ngagemna anu teu leres.Ku sabab eta, penting pikeun milih pigura anu cocog sareng fitur pribadi anjeun.

Bingkai Kacamata-6

Bahaya tinaGirlsChoosingGeuning GlassesFrames

1. Mayoritas katresna mibanda jarak interpupillary leuwih leutik batan lalaki, ngarah kana konflik antara jarak interpupillary leutik di katresna jeung pigura gelas badag, hasilna masalah sanggeus ngolah lensa:

2. Nalika pigura badag teuing jeung jarak interpupillary leutik, kapindahan lénsa teu cukup, ngabalukarkeun puseur optik tina gelas rengse janten leuwih gede ti jarak interpupillary sabenerna, ngarah kana sagala rupa discomforts nalika maké.

3. Sanajan jarak interpupillary akurat diolah, kapindahan lénsa inevitably bakal ngahontal bagian thickest di edges, ngabalukarkeun gelas rengse janten beurat teuing.Ieu bisa ngakibatkeun penampilan épék prismatik di tepi, nyieun eta teu nyaman mun teu ngagem tur bisa ngakibatkeun pusing jeung gejala lianna.

Bingkai Kacamata-7

Saran pikeunFingetanGeuning GlassesFrames

1. Pikeun individu kalawan sedeng nepi ka luhur tingkat kasalahan réfraktif, milih pigura oversized bisa jadi teu ngajawab masalah edges kandel lenses, paduli indéks réfraktif tinggi tina lenses dipilih.Sanajan darajat myopia handap, edges of lénsa bakal tetep kawilang kandel.

2. Lamun milih gelas pigura oversized, éta sasaena pikeun milih pikeun bahan torek kayaning TR90 / titanium logam / baja palastik tinimbang bahan plat (nu heavier).Suku pigura teu kudu ipis teuing, sabab pigura hareup-beurat jeung lampu tukang bisa ngabalukarkeun gelas terus geser ka handap.

Bingkai Kacamata-8

Sarerea hayang boga penampilan geulis, tapi ulah poho yén kaséhatan panon téh pangpentingna.Lamun maranéh ngalalaworakeun kana tujuan koréksi visi demi nu disebut "kaéndahan," sarta tungtungna ngabalukarkeun kasakit panon lianna, éta bakal pisan ngarugikeun.

Nalika milih pigura gelas, salian mertimbangkeun bentuk wajah anjeun, gaya rambut, warna kulit, sareng sajabana, penting pikeun nengetan kaayaan panon anjeun sareng pilih pigura anu cocog sareng anjeun.Hindarkeun ambing milih pigura anu ageung ageung, sabab ieu tiasa nyababkeun masalah visual anu teu perlu.

Kacamata Frames-9

waktos pos: Jun-28-2024